Acest concurs a expirat în data de 2016-11-26. Vezi concursurile active aici.
Alege să fii SMART!

Alege să fii SMART în fiecare zi cu Europa FM şi poţi câştiga un SMART TV!

Joacă cu noi Adevărat sau Fals, de luni până vineri, între 7 şi 10, în Deşteptarea, şi poţi câştiga un SMART TV cu Europa FM!

Te poţi înscrie la concurs din momentul în care dau startul Vlad George Zafiu cu un SMS la numărul cu tarif normal 1769 (număr valabil în reţelele naţionale Telekom, Orange şi Vodafone) cu textul SMART urmat de numele şi localitatea din care asculţi Europa FM. Pentru înscriere ai la dispoziţie fix 10 minunte din momentul în care ai auzit semnalul de concurs în direct la Europa FM.

Prin tragere la sorţi, poţi fi ales să intri în direct în Deşteptarea şi să joci cu noi Adevărat sau Fals. Dacă treci cu bine de provocare, ai câştigat un SMART TV!

Exemplu SMS valid: SMART, Andrei Andreescu, Timisoara

In cadrul concursului se pot acorda pana la 20 premii, fiecare dintre ele constand intr-un Televizor SMART TV cu diagonala de maxim 81 cm. Valoarea unei televizor este de aproximativ 1.200 lei, iar valoarea totala a premiilor este de aproximativ 24.000 de lei (valoare cu TVA inclus).

Competitia intitulata „Alege sa fii SMART” se desfasoara in perioada 31 octombrie - 25 noiembrie 2016, prin intermediul postului de radio Europa FM, in emisiunea Desteptarea, de luni pana vineri, cate un concurs pe zi in intervalul orar 7.00 – 10.00 AM.