Acest concurs a expirat în data de 2018-06-01. Vezi concursurile active aici.
Ramona si Cotofana fac apelul in Dimineata Blana. Toti cei prezenti sunt rugati sa fie atenti la sunetul de apel … de Sex Apel.

Ramona și Coțofană fac apelul în Dimineața Blană. Toți cei prezenți sunt rugați să fie atenți la sunetul de apel…de SEX APEL. Se lasă cu o joacă inofensivă, haioasă dar blană de banoasă.

Dacă simți că ești pregătit să încerci o nouă provocare în Dimineața Blană, Ramona și Coțofană au grijă să-ți recompenseze curajul. La Sex Apel, pornim de la 100 euro și ne oprim…când câștigă intuiția. 

Ce zici? Te bagi la un Sex Apel?

Ce ai de făcut?

Ascultă Dimineața Blană, cu Ramona și Coțofană PRO FM; fiecare emisiune are pregătită, pentru tine câte o ediție de SEX APEL.

Fii atent la semnalul de concurs; ai la dispoziție 3 minute să te înscrii cu SMS la 1872, cu textul SEX APEL.

Ramona și Coțofană aleg, prin intermediul random.org un număr de telefon la care sună în direct la radio. Dacă tu ești cel sunat, fii pregătit pentru provocarea SEX APEL, mai exact trebuie să ghicești sexul primilor trei ascultători care sună la numărul de telefon din emisiune (021.252.26.42).

Dacă stai bine cu intuiția, îi ghicești pe toți și câștigi! Insă, dacă intuiția îți mai joacă feste și dai un răspuns greșit, predai ștafeta celui pe care nu l-ai ghicit iar jocul continuă până când se aude sunetul final de SEX APEL
Ce câștigi? Sute de euro!!

Primul concurs SEX APEL începe cu 100 euro; dacă găsim ascultătorul care ghicește 3 dintr-un foc, Ramona și Coțofană îl premiază.

În situația în care concursul nu are niciun câștigător, cei 100 euro se reportează pentru următorul concurs. Astfel, după fiecare concurs fără câștigător, suma se reporteaza

Așa ca tu poți să câștigi fie 100 euro, fie suuuuteeee de euro, după cum îți e norocul la SEX APEL!

Îți dăm și un pont! 

Dacă te-ai înscris prin SMS la 1872, cu textul SEX APEL și ești sunat, pornești cu avantajul primului care dă start provocării.  Dacă n-ai avut noroc să fii sunat, poți oricând să intervii cu un apel, la numărul 021.25.26.42…cine știe când greșește concurentul și intri tu în locul lui.