Acest concurs a expirat în data de 2017-09-01. Vezi concursurile active aici.
Deschide un Bergenbier. Uita-te sub capac. Ai doua variante: castigi una dintre cele 3 milioane de beri sau gasesti un cod.

Campania "Bergenbier - Te racoresti si castigi" va fi lansata la data de 1 iulie 2017 si va dura pana la data de 31 august 2017, inclusiv. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

Produsele partcipante la campanie sunt berile marca Bergenbier (bere cu alcool), comercializate in ambalaj individual, cu ambalaj dedicat de promotie, in ambalajele Bergenbier blonda sticla 0.33L, 0.5L, doza 0.5L, PET 1L, PET 2L, PET 2.5L.

Produsele participante vor avea imprimat un cod unic de participare de 8 caractere alfanumerice sub capacul sticlelor, respectiv cheita cutiilor sau, dupa caz, una din inscriptiile "XBEREX0.5LX", "XDOZAX0.5LX", "BEREPET2.5L", inscriptii ce semnalizeaza un castig instant.

Campania promotionala se va organiza sub forma unei loterii publicitare, in cadrul careia vor fi desemnati castigatorii celor 3.000.062 de premii oferite de organizator. Desemnarea castigatorilor premiilor campaniei promotionale se va face astfel:

Premii instant constand in bere vor fi acordate instant, la descoperirea de catre participant a uneia din inscriptiile castigatoare in interiorul capacului/cheitei unui produs Bergenbier participant, astfel:

  • "BEREPET2.5L" - Participantii care vor gasi acest mesaj inscriptionat sub capacul produselor de tip PET 1l, 2L sau 2.5L participante la promotie, vor castiga o bere Bergenbier blonda cu alcool in ambalaj de tip PET 2,5L. Participantii care vor gasi mesajul castigator "BEREPET2.5L" inscriptionat sub capacul produselor participante la promotie trebuie sa predea capacul castigator vanzatorului/ reprezentantului magazinului desemnat Centru de Premiere, in schimbul premiului.
  • "XBEREX0.5LX" - Participantii care vor gasi acest mesaj inscriptionat sub capacul produselor de tip sticla 0.5L si 0.33L participante la promotie, vor castiga o bere Bergenbier blonda cu alcool in ambalaj de tip sticla sau doza de 0,5L. Participantii care vor gasi mesajul castigator "XBEREX0.5LX" inscriptionat sub capacul produselor participante la promotie trebuie sa predea capacul castigator vanzatorului/ reprezentantu lui magazinului desemnat Centru de Premiere, in schimbul premiului.
  • "XDOZAX0.5LX" - Participantii care vor gasi acest mesaj inscriptionat sub cheita produselor de tip doza 0.5L participante la promotie, vor castiga o bere Bergenbier blonda cu alcool in ambalaj de tip doza 0,5L sau 0.55L. Participantii care vor gasi mesajul castigator "XDOZAX0.5LX" inscriptionat sub cheita produselor participante la promotie trebuie sa predea cheita castigatoare vanzatorului/ reprezentantului magazinului desemnat Centru de Premiere, in schimbul premiului.

Premiile prin tragere la sorti constand in combine frigorifice Whirlpool pline cu bere - Se vor acorda prin tragere la sorti, pe baza unui algoritm electronic automatizat, cu ajutorul unui program informatic de extrageri specializat, cate unul pentru fiecare zi a campaniei, din baza de date cu toate codurile valide descoperite pe interiorul capacelor/ cheitelor produselor participante inscrise in campanie in ziua pentru care extragerea are loc.

Pentru a se inscrie in tragerile la sorti pentru castigarea premiilor constand in combine frigorifice Whirlpool, consumatorii trebuie sa achizitioneze oricare produs participant, sa descopere codurile unice pe capacele/cheitele acestora si sa le inscrie in campanie, in perioada 1 iulie 2017 si 31 august 2017 (inclusiv),  prin intermediul site-ului www.bergenbier.ro sau prin SMS la nrumarul scurt 1750 (numar cu tarif normal, operabil din retelele Orange, Vodafone, Telekom). Fiecare cod unic poate fi inscris in campanie o singura data, indiferent de modalitatea de inscriere utilizata.

In cadrul campaniei se vor acorda in total 3.000.062 premii, astfel:

  • 3.000.000 premii acordate instant, la descoperirea de catre participanti pe capacul/cheita produsului Bergenbier participant a uneia din inscriptiile "XBEREX0.5LX", "XDOZAX0.5LX", "BEREPET2.5L", impartite astfel:
    • 706.310 premii constand in Sticle Bergenbier 0.5L in valoare unitara de 2.33 Lei, acordate la descoperirea in capacul/cheita proodusului   participanta inscriptiei "XBEREX0.5LX"
    • 1.226.084 premii constand in bere Bergenbier 0.5L sau Bergenbier 0.55L (pana la epuizare stoc) in valoare unitara de 2.55 Lei, acordate la descoperirea in capacul/cheita castigatoare a inscriptiei "XDOZAX0.5LX"
    • 1.067.606 premii constand in sticle Bergenbier 2.5L PET in valoare unitara de 7.4 Lei, acordate la descoperirea in capacul/ cheita castigatoare a inscriptiei "BEREPET2.5L"
  • 62 de premii acordate prin tragere la sorti, cate un premiu pentru fiecare din zilele campaniei, fiecare constand intr-o combina frigorifica Whirlpool plina cu bere - 240 sticle 0.33L Bergenbier blonda cu alcool si o pereche de manusi cu semnatura lui Bogdan Stelea, in valoare unitara bruta totala de 2.395 Lei per premiu.