Acest concurs a expirat în data de 2016-12-05. Vezi concursurile active aici.
La multi ani, Answear!

Concursul “La multi ani, Answear!” se va desfasura in perioada 21 noiembrie 2016 ora 10.00 – 4 decembrie 2016 ora 23.59.

Pot participa la concursul ”La multi ani, Answear” toti cei se inscriu in concurs oferind datele si incarcand o poza cu outfitul lor preferat. Poza trebuie incarcata in format .jpg si va trebui sa aiba max 5 MB.

Toti cei care se vor inscrie in concurs vor putea castiga unul dintre cele trei premii aniversare.

Premiile acordate in cadrul concursului "La multi ani, Answear" sunt urmatoarele:

  • Locul 1 - voucher 2.000 lei valabil pe www.answear.ro + i se ofera castigatorului posibilitatea de a crea outfituri pentru sectiunea “Cumpara Outfit”
  • Locul 2 - voucher 1.000 lei valabil pe www.answear.ro pentru achizitia de produse Tommy Hilfiger
  • Locul 3 - voucher 5.00 lei valabil valabil pe www.answear.ro pentru achizitia de produse Tommy Hilfiger

Castigatorii vor fi desemnati pe data de 10 decembrie 2016 de catre juratul concursului - Maurice Munteanu - fashion editor Elle Romania. Se vor juriza outfiturile incarcate in platforma de catre participanti.

In cadrul jurizarii se va lua in considerare originalitatea si simtul estetic al outfiturilor inscrise.

Participantii vor fi anuntati pe blog, pagina de facebook dar si pe email despre premiul castigat si vor trebui sa confirme participarea in termen de 3 zile de la data anuntarii.

Premiile vor fi acordate pe data de 15 decembrie 2016 si vor fi trimise in format electronic la adresa de email furnizata de catre participant.