Acest concurs a expirat în data de 2017-02-16. Vezi concursurile active aici.
Selgros te trimite intr-o vacanta exotica!

Loteria publicitara „Selgros te trimite in tarile calde” se desfășoară în perioada 06.01.2017 – 15.02.2017, in magazinele Selgros, de pe teritoriul Romaniei. 

La aceasta loterie publicitara, pot participa toti clientii Selgros care în perioada loteriei, cumpara din magazinele participante, produse alimentare si/sau nealimentare in valoare de cel putin 300 lei (valoarea include TVA) pe o singura factura.  Se primeste multiplu de taloane pentru fiecare 300 de lei din valoarea de achiziţie.

Fiecare client va putea participa prin depunerea, in urnele special amenajate dupa casele de marcat, a unui talon de participare completat corect si complet. Pe fiecare talon, participantul va trebui sa completeze cu majuscule, in mod lizibil, datele si informatiile solicitate pe talon, dupa care va introduce talonul in urna special amenajata la iesirea din magazin, pana in data de 15.02.2017 inclusiv. Dupa aceasta data clientii care indeplinesc conditiile de participare nu mai pot participa indiferent de motivele pentru care nu au depus in urne taloanele de participare.

Facturile care vor fi inscrise în taloanele de loterie vor trebui să fie emise în perioada loteriei.

Persoanele declarate castigatoare vor putea intra in posesia unuia din cele 3 premii la alegere, constând într-o excursie pentru 2 persoane (câștigătorul și 1 persoană desemnată de acesta) care include următoarele servicii: minim 7 nopți cazare pentru 2 persoane la un hotel de 4 stele (cameră dublă, in regim demipensiune), transport 2 persoane din București până la destinația oferită ca premiu și retur cu toate taxele de aeroport incluse, cu bagaj de cală si asigurare de calatorie inclusa.

Cele 3 premii constând într-o excursie la alegere vor avea în vedere urmatoarele destinații:

  • Bora-Bora (Polinezia Franceza);
  • Mauritius (Republica Mauritius);
  • Maldive (Republica Maldive);

În data de 20.02.2017, ora 11:00, in magazinul Organizatorului din Brasov, Str. Calea Bucuresti nr.231, jud. Brasov se va constitui o comisie care va proceda la extragerea publică a celor 3 taloane câștigătoare din totalitatea taloanelor depuse de participanți pentru cele 21 de magazine ale organizatorului și a câte două taloane de rezervă pentru fiecare talon câștigător.