Acest concurs a expirat în data de 2017-01-07. Vezi concursurile active aici.
Sarbatori cu belsug de la PayPoint si Western Union.

Campania “Sărbători cu belșug de la PayPoint și Western Union” va începe la data de 05 decembrie 2016 şi se va desfăşura până la data de 06 ianuarie 2017, ora 16,00. 

Pentru a participa la campanie, fiecare participant trebuie:

  • să deţină un cont de Facebook propriu şi valid;
  • să fie sau să devină, înainte să iniţieze aplicaţia, fan al paginii de Facebook PayPoint Romania;
  • să acceseze aplicaţia numită “Sărbători cu belșug de la PayPoint și Western Union” disponibilă pe pagina de Facebook PayPoint Romania pe perioada de desfăşurare a campaniei;
  • să completeze formularul aplicaţiei cu urmatoarele date: nume, prenume (aceste date trebuie fie complete, sa coincida intocmai cu cele din BI/CI si cu cele inscrise pe chitanta emisa de terminal), primele 5 cifre din codul MTCN al tranzacţiei, adresă e-mail valida, vârstă, numar de telefon valid, localitate şi judeţ;
  • sa raspunda la intrebarile prezente in Formularul de concurs;
  • să apese butonul "Trimite" din Formular;

In vederea validării finale şi pentru a intra în posesia premiului, un participant desemnat câştigător în urma tragerii la sorţi trebuie să facă dovada efectuării tranzacţiei de Transfer de Bani cu care s-a înscris în campania promoţională.

Un participant se poate inscrie in campanie de mai multe ori de pe acelasi cont de Facebook, cu conditia ca aceste inscrieri sa implice completarea unor MTCN-uri diferite, aferente unor tranzactii Transfer de Bani Western Union diferite, efectuate de cel inscris in Concurs prin sistemul PayPoint. Un participant se poate inscrie in campanie doar cu chitanta (bonul) primit in urma tranzactiei Transfer de Bani pe care a efectuat-o personal (trimitere sau primire numerar).

În cadrul acestei campanii promotionale, organizatorul oferă 50 premii prin tragere la sorti electronica, dupa cum urmeaza:

  • 50 premii in valoare de 500 de lei fiecare

Dupa finalul campaniei, pe data de 12 ianuarie 2017, se vor extrage 50 castigatori, prin tragere la sorti electronica. La tragerea la sorti vor participa toate inscrierile valide receptionate in perioada campaniei.