Acest concurs a expirat în data de 2018-07-02. Vezi concursurile active aici.
Cumpara un Nutribullet Gold, cauta in cutie cardul razuibil si poti castiga un lantisor cu pandantiv din aur!

Cumpara un Nutribullet Gold si poti castiga un lantisor cu pandantiv din aur. Profita de oferta!

  • Pret: 399,00 LEI
  • Pret redus: 299,00 LEI - Vezi oferta aici!

Motive pentru care vei indragi Nutribullet:

  • Nutribullet este mai mult decat un mixer sau blender obisnuit!
  • Vei indragi numeroasele optiuni de utilizare: pe langa a face smoothie-uri, il mai poti folosi si la prepararea inghetatei naturale, diferite tipuri de pateuri si paste tartinabile, sosuri si multe altele.
  • Deoarece prepararea Nutriblast-urilor sanatoase este simpla si foarte rapida - poti pregati unul in 30 de secunde.
  • Este dotat cu un motor puternic, de 600 W, cu actiune ciclonica si lame de extractie.
  • NutriBullet poate face parte din viata ta si astfel te vei simti mai tanar, mai sanatos si mai alert ca oricand.

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 30 aprilie - 1 iulie 2018.

Participarea la concurs este permisa atat persoanelor fizice cat si celor juridice si este conditionata de achizitionarea, pe durata perioadei concursului, a produsului participant in campanie, versiunea Gold a setului Nutribullet de 5 piese (Nutribullet 600 5 PCS Gold Retail), semnalizata pe una dintre lateralele cutiei cu o eticheta rosie prin care este anuntat concursul: "Cumpara in perioada 30.04.2018-01.07.2018 un Nutribullet Gold si poti castiga unul dintre cele 50 de lantisoare cu pandantiv din aur, in forma de fruct, oferite in cadrul campaniei. Cauta in cutie cardul razuibil si afla daca esti unul dintre castigatori!".

Produsele participante in concurs pot fi achizitionate direct de la organizator (telefonic, online de pe site-ul delimano.ro sau din reteaua de magazine Top Shop si Dormeo) si din magazine partenere ale organizatorului (Emag, Altex, Carrefour, Kaufland, Media Galaxy, Dedeman, Cora, Auchan, Artima).

In cadrul campaniei vor fi oferite 50 de premii constand intr-un set format din lantisor cu pandantiv din aur. In fiecare dintre cutiile produselor participante in concurs cumparatorii/ participantii vor gasi un talon / card razuibil. In vederea participarii la concurs si pentru a putea verifica daca se numara printre cei 50 de castigatori ai concursului, cumparatorii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • sa achizitioneze cel putin 1 produs din produsele participante conform regulament, in perioada campaniei;
  • sa razuiasca talonul/ cardul razuibil pe care il vor gasi in cutia produsului participant pe verso, pe partea acoperita (securizata) si afle daca au castigat unul dintre premiile campaniei. Taloanele razuibile pot fi atat castigatoare, cat si necastigatoare. Taloanele castigatoare vor avea pe zona securizata 3 simboluri identice, urmate de textul „Felicitari! Ai castigat!” si o serie unica. Taloanele necastigatoare, vor avea pe zona securizata 3 simboluri diferite, urmate de textul „Ne pare rau! Mai incearca!”.
  • sa sune la numarul +4 037 213 40 87 pentru validarea premiului pana pe 1 August 2018.
  • sa pastreze bonul fiscal / factura fiscala si cardul razuibil pentru a putea face dovada achizitiei si platii produsului.
  • sa nu returneze Organizatorului produsele achizitionate.

Valoarea totala a premiilor este de 5700 de euro (50 premii x 114 euro/premiu).