Acest concurs a expirat în data de 2017-01-01. Vezi concursurile active aici.
Dorinte pe gustul tau.

Ce-ti doreste inima pentru anul care vine? 

De sarbatori, e usor sa redevii copil si sa iti doresti ceva din toata inima, iar anul acesta dorintele iti pot aduce un premiu!

Alege ciocolata ta Poiana preferata, pune-ti o dorinta inspirata din aceasta, decoreaza cu aceasta bradul Poiana si intri automat in tragerea la sorti pentru unul din cele 10 vouchere de cumparaturi ce iti fac sarbatorile mai frumoase. 

Promotia “Dorinte pe gustul tau” va incepe pe data de 16 decembrie 2016, ora 14:00:00 si se va incheia in data de 31 decembrie 2016, ora 23:59:59.

Pentru a participa la promotie, utilizatorii trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

  1. sa acceseze pagina campaniei;
  2. sa se inscrie prin completarea formularului de concurs;
  3. pentru finalizarea inscrierii, participantul trebuie sa selecteze si sa pozitioneze un glob de Craciun („drag and drop”) pentru a-l pune in bradul de Craciun, aflat in aplicatie. Dupa ce globul cu dorinta a fost pus in brad, inscrierea este valida si utilizatorul primeste mesaj prin intermediul website-ului confirmand ca este inscris in promotie;

In cadrul promotiei pot fi acordate urmatoarele categorii de premii:

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti electronica, in prezenta unui notar public, in data de 09.01.2017. In cadrul tragerii la sorti se vor desemna 5 castigatori si 10 rezerve pentru premiile constand in voucher eMAG si 5 castigatori si 10 rezerve pentru premiile constand in voucher Fashion Days.