Acest concurs a expirat în data de 2017-11-01. Vezi concursurile active aici.
Traieste. Calatoreste. Vola.ro te rasplateste!

Traieste. Calatoreste. Vola.ro te rasplateste!

Castiga premii garantate cu orice calatorie cumparata in perioada 28 septembrie - 31 octombrie si intra in cursa pentru Marele Premiu, cate un iPhone X pentru 5 calatori castigatori.

Castigi de fiecare data!

Cumpara calatorii pentru mai multi prieteni si ai mai multe sanse sa castigi Marele Premiu - Cate un iPhone X pentru 5 calatori castigatori:

  1. Cumpara orice zbor, city break, vacanta sau pachet Local Escapes de pe Vola.ro in perioada 28 septembrie - 31 octombrie 2017;
  2. Castigi garantat unul dintre miile de premii oferite de Vola.ro si de partenerii campaniei;
  3. Intri automat in tragerea la sorti pentru castigarea Marelui Premiu - Cate un iPhone X pentru 5 calatori castigatori;

Premiile garantate ale campaniei:

  • Premii oferite de Pegas - Vouchere de reducere de 30% pentru orice bicicleta Pegas. In plus, fa-ti cont la Pegas, ai GARANTAT 50 lei in cont, si te inscrii in tragerea la sorti pentru un Pegas Cutezator Banana.
  • Premii oferite de Lamonza - Vouchere de reducere de 15% pentru orice comanda din magazinul online Lamonza.ro.
  • Călătorii fără griji cu UBER - Curse gratuite pentru orice utilizator UBER (nou sau existent). Coduri promoționale de 50% reducere la cursa ta UBER.
  • Premii oferite de elefant.ro - Vouchere de reducere in valoare de 50 lei pentru orice comanda de minimum 250 lei pe elefant.ro.
  • Premii oferite de Intersport - Vouchere de reducere de 20% pentru orice produs care nu se afla in promotie.
  • Premii oferite de Ultimate Ears - Vouchere de reducere de 100 lei (cumulabil cu alte reduceri) la orice boxa portabila Ultimate Ears cumparata de pe Emag.ro.
  • Premii oferite de Answear.ro - Vouchere de reducere de 25% pentru orice comanda ce depaseste 400 lei pe Answear.ro.
  • Premii oferite de Vola.ro - Vouchere de reducere in valoare de pana la 30€ pentru city break-uri de minimum 2 persoane.