Acest concurs a expirat în data de 2018-06-01. Vezi concursurile active aici.
Nutella B-ready - napolitana umpluta cu crema Nutella Ferrero

Campania va incepe pe data de 01.05.2018 si va dura pana la data de 31.05.2018. Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, exclusiv in magazinele din retelele Metro si Punct de pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu programul de functionare al locatiilor participante, afisat in fiecare locatie participanta.

Produsele participante la campanie sunt exclusiv produsele Ferrero marca “Nutella B-ready”, mai precis:

  • Nutella B-ready 44g
  • Nutella B-ready 132g

Pentru ca un participant sa poata participa la prezenta campanie si sa poata intra in posesia unuia dintre premiile acordate de catre organizator in cadrul prezentei campanii, acesta trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • sa achizitioneze oricand in perioada campaniei, mai precis in oricare dintre urmatoarele zile din perioada campaniei: 01.05.2018 - 31.05.2018, in conformitate cu programul de functionare al locatiei participante respective, orice produs participant sau mai multe produse participante (in orice combinatie), in valoare totala de minim 50 lei (TVA inclus), specificat(e) pe aceeasi factura fiscala emisa in locatia participanta respectiva. Factura fiscala trebuie sa fie emisa in perioada campaniei, in oricare locatie participanta, sa ateste achizitionarea produselor participante conform regulamentului oficial (in valoare de totala de minim 50 lei (TVA inclus) si sa nu fi fost inscrisa anterior in campanie.
  • sa trimita un mesaj SMS cu textul „B-ready” sau „Bready” si numarul facturii fiscale in baza caruia a achizitionat produsul participant/produsele participante la campanie la numarul 1846 (numar cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Digi si Telekom). Un mesaj SMS trebuie sa contina textul „B-ready” sau „Bready”si numarul unei facturi fiscale (scris corect si complet), despartite printr-un spatiu, fara alte detalii si fara alte caractere (fara a mentiona numele, prenumele etc.).

Pana la momentul inmanarii premiului participantii au obligatia de a pastra factura fiscala in baza careia s-a realizat achizitionarea produsului participant / produselor participante cu care s-au inscris in campanie, in original, aceasta fiind necesara pentru validare in cazul castigului.

Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt:

  • 5 bucati de smartphone Apple iPhone X, avand o valoare unitara de 4.999 RON (TVA inclus) si o valoare totala de 24.995 RON (TVA inclus).

Tragerea la sorti va avea loc prin mijloace electronice securizate de extragere in data de 06.06.2018.