Acest concurs a expirat în data de 2018-03-17. Vezi concursurile active aici.
Raspunde si castiga cu Knorr Bulioane!

Bulioanele Knorr te ajuta sa potentezi savoarea ingredientelor folosite, sa eficientizezi procesul gatitului, sa folosesti mai putine ingrediente, fara a renunta la calitate, deci sa realizezi un buget mai mic pentru meniul tau, sa obtii mereu un gust constant, cu care sa iti fidelizezi clientii.

Cum te ajuta gama Knorr Bulioane in bucatarie?

Pentru ca Gama Knorr Bulioane este prezenta in multe dintre bucatariile profesionale, te invitam, sa ne spui cum te ajuta pe tine Knorr Bulioane in realizarea meniului? 

  • Gatesti mai rapid cu Knorr Bulioane? 
  • Obtii mereu aceeasi savoare cu Knorr Bulioane? 
  • Knorr Bulioane iti da timpul necesar sa inventezi noi retete sau sa incerci noi combinatii de gusturi? 
  • Pentru ca nu mai pierzi timpul sa faci bazele mancarurilor, folosind Bulioanele Knorr, te concentrezi pe a  gasi inspiratie, pe a prepara noi si noi retete?

Chefii din Moldova, Muntenia si Banat, invitati in Bucataria UFS, ne-au spus trucurile lor in bucatarie. Ne-au spus ca in bucatariile lor, Bulionul Knorr este ingredientul secret, ce sporeste farmecul oricarui preparat. Dar pe tine, cum te ajuta Gama Knorr Bulioane?

Raspunde si castiga cu Knorr Bulioane!

Ce trebuie sa faci pentru a te numara printre castigatorii Knorr Bulioane? Poti participa la tombola daca ne raspunzi la simpla intrebare de mai sus: "Cum te ajuta gama Knorr Bulioane in bucatarie?”. Campania debuteaza pe 15 februarie si ai doua luni la dispozitie sa intri pe lista castigatorilor.

Raspunde la intrebarea "Cum te ajuta gama Knorr Bulioane in bucatarie?” in perioada 15 februarie – 16 aprilie, completeaza datele tale si bifeaza casutele in formularul nostru online si gata! Esti automat inscris in Campania Knorr Bulioane.

Ce poti castiga cu Gama Knorr Bulioane?

Unul dintre cele 40 de sorturi sau 10 dispozitive de ascutit cutite poate fi al tau. Trebuie doar sa ne impartasesti secretul tau in prepararea meniului cu bazele Knorr Bulioane, completand formularul de concurs.

Aceasta campanie se adreseaza oricarei persoane fizice - bucatar, ajutor de bucatar, personal ce lucreaza in bucataria unui operator HoReCa (precum restaurante, cantine, hoteluri/ restaurante din hoteluri, sali de organizare evenimente) din intreaga tara.