Acest concurs a expirat în data de 2018-09-16. Vezi concursurile active aici.
Castiga tricourile Ursus Untold! Alege un model pe masura distractiei tale!

Campania se va desfasura in perioada: 1 iunie 2018, ora 00:00 – 15 septembrie 2018 inclusiv, ora 23:00:00.

Marcile si ambalajele participante la campanie, sunt produsele bere marca “URSUS PREMIUM”, inscriptionate cu datele de comunicare dedicate promotiei, în urmatoarele ambalaje:

  • Ursus Premium Doza 0,5 L
  • Ursus Premium Sticla Nereturnabila 0,33 L
  • Ursus Premium Sticla Returnabila 0,5 L
  • Ursus Premium Sticla Nereturnabila 0,75 L

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs promotional, sa identifice codul alfanumeric de 7 caractere din interiorul capacului sau de sub cheita si sa-l inscrie, in perioada campaniei, prin una din urmatoarele modalitati: prin SMS la numarul 1886 (tarif standard 0,05 Euro + TVA per SMS in retelele din Romania:
Orange, Telekom Mobile si Vodafone, Digi Mibil) sau prin website pe ursusuntold.momente.cool, ce poate fi accesat direct sau prin www.momente.cool, urmand procedura electronica de inscriere pusa la dispozitie, conform prevederilor Regulamentului Oficial. 

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • 35.000 tricouri cu diverse marcaje Ursus Untold, in diferite culori de material. Fiecare model de tricou este in limita stocului disponibil. Aceste premii se vor acorda in cadrul etapei de inscriere a codurilor promotionale.

Premiile orare vor fi acordate prin trageri la sorti ce se vor efectua de catre Agentia Digitala, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie automata orara si vor avea loc in intervalul orar 17:00-23:00 al fiecarei zi din perioada campaniei.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.