Acest concurs a expirat în data de 2017-01-01. Vezi concursurile active aici.
Cumparaturi ca la supermarket, premii din plin!

Campania “Cumparaturi ca la supermarket, premii din plin!" este organizată şi se desfăşoară în benzinăriile ce fac parte din Grupul MOL din Romania, in perioada 14 noiembrie 2016, ora 00:00:00 şi se va încheia la data de 31 decembrie 2016, ora 23:59:59.

La campania promoţională participă produsele comercializate în benzinăriile ce fac parte din Grupul MOL, din Romania.

In perioada 14 noiembrie – 31 decembrie 2016, cumpara oricare dintre produsele marcate la raft sau la frigider cu bulina promo si poti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 330 de carduri de cumparaturi in valoare de 50 de lei. Verifica bonul fiscal pentru a afla daca esti unul dintre castigatori.

In plus, la utilizarea cardului MultiBonus, acumulezi de doua ori sau de cinci ori mai multe puncte de loialitate la produsele selectate.

În cadrul acestei campanii organizatorul oferă următoarele premii:

  • In primele 6 zile ale campaniei, 14 noiembrie – 19 noiembrie, se vor acorda zilnic pe loc cate 6 carduri MOL Blue fiecare in valoare de 50 Lei (TVA inclus).
  • In urmatoarele 42 de zile ale campaniei, 20 noiembrie - 31 decembrie, se vor acorda zilnic pe loc cate 7 carduri MOL Blue fiecare in valoare de 50 Lei (TVA inclus). 
  • Garantat: dublul numărului de puncte sau de cinci ori mai multe puncte de loialitate față de cele acordate prin mecanismul de acumulare standard, conform Regulamentului MultiBonus afișat pe www.multibonus.ro. Punctele se vor acumula în mod automat pe cardurile MultiBonus active ale clienților participanți.
  • La finalul campaniei, Organizatorul va acorda 5 premii constând în ustensile pentru gătit, primilor 5 clienți care își utilizează cardul MultiBonus pentru achiziția de produse.
    • Premiul I : Bloc de cuțite Fiskars (suport și cuțite Fiskars)
    • Premiul II: Bloc de cuțite Fiskars (suport și cuțite Fiskars)
    • Premiul III: Set de cuțite Tefal (5 cuțite Tefal)
    • Premiul IV: Set de cuțite Tefal (5 cuțite Tefal)
    • Premiul V: Set de cuțite Tefal (5 cuțite Tefal)

Cardurile MOL Blue vor fi folosite pentru achiziția de produse* din benzinariile ce fac parte din Grupul MOL, din Romania. Produsele care pot fi achizitionate prin intermediul cardurilor MOL Blue castigate la aceasta campanie sunt: produse din categoriile Shop, excluzand urmatoarele categorii: Roviniete, Huviniete, Taxe pod, autorizatii acces pentru Bucuresti, carburant, spalari, lubrifianti si uleiuri, accesorii auto.

Desemnarea castigatorilor cardurilor MOL Blue fiecare in valoare de 50 Lei (TVA inclus), se face in baza unui sistem informatic de tragere la sorti, prezentat pe scurt, mai jos: Pe tot parcursul campaniei se programează zilnic benzinăriile pentru care va fi posibilă câştigarea cardurilor MOL Blue fiecare in valoare de 50 Lei (TVA inclus). La fiecare dintre benzinăriile selectate va fi ales câte un câştigător zilnic. Pentru programarea campaniei se va estima numărul tranzacţiilor la fiecare benzinărie în parte. La începutul zilei, o aplicaţie IT va alege aleator numărul tranzacţiei câştigătoare. Ȋn momentul în care numărul tranzacţiei curente va fi egal cu numărul tranzacţiei câştigătoare (aleasă aleator la începutul zilei), bonul va fi considerat câştigător. Mesajul afişat pe terminalul casei de marcat, în cazul bonurilor câştigătoare MESAJ CASA Ai castigat un card MOL Blue de 50 Lei! Mesaj bon Felicitari! Ai castigat 1 card MOL Blue de 50 Lei!