Acest concurs a expirat în data de 2018-07-27. Vezi concursurile active aici.
Continua vara festivalurilor alaturi de Orange.

Bucură-te de o reducere de 10% din pretul standard, adica doar 548.9 lei (toate taxele incluse) pentru un Abonament Acces General la toate cele 4 zile de festival, dacă ești client Orange.

Tot ce trebuie să faci, dacă vrei să achiziționezi biletul online, este să introduci numărul tău de telefon în câmpul de pe pagina campaniei și în câteva momente, vei primi prin SMS un cod de verificare. Reducerea este valabila în limita a două abonamente per număr de telefon Orange. Codul se va trimite prin SMS exclusiv numerelor de telefon mobil din rețeaua Orange.

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să primești un tratament de star la festival? 

Cu Orange ai șansa de a caștiga unul dintre cele 3 pachete VIP ce conține o invitație la festival pentru 2 persoane de tip VIP, transport cu elicopterul de la București la Cluj și înapoi, cazare în Cluj la un hotel de 4* și transport cu Orange Taxi la festival, în fiecare zi.

Surprinde și distribuie momentele de neuitat de la festivalurile verii cu unul dintre cele 10 telefoane Samsung Galaxy S9+ sau bucură-te cu cel mai bun prieten de Untold, cu una dintre cele 15 invitații duble pe care le mai poți castiga prin tragerea la sorti.

Tot ce trebuie să faci este să trimiți de pe numarul tau de telefon Orange un SMS cu textul « Untold » la numărul 321, până la 28 iunie inclusiv și ești înscris automat în tragerea la sorți.

Câștigătorii premiilor vor fi anunțați pe această sectiune până la 16 august 2018.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.