Acest concurs a expirat în data de 2017-07-13. Vezi concursurile active aici.
Castiga Batalia Sexelor si te trimitem la Mera Resort din Venus pentru vacanta ta de 4 stele all inclusive!

Cine se trezește dimineața cu Deșteptarea își poate face și planurile pentru o vacanță  de 4 stele all inclusive! Câștigă Bătălia Sexelor și te trimitem la Mera Resort din Venus într-un sejur de trei nopți pentru două persoane.

Situat în zona centrală a stațiunii Venus, în imediata apropiere a mării, Mera Resort este locul în care bucuria si relaxarea se împletesc armonios pentru crearea celor mai reuşite experiente de vacanță. Din primele zile cu soare, vă puteți bucura de relaxare la mare!

Pe lângă mini Aquapark pentru copii, piscine pentru adulți cu umbrele și sezlonguri, dar și locuri de parcare și un parc de joacă pentru copii, la Mera Resort este relaxarea garantată.

Participă la Bătălia Sexelor, în Deșteptarea, și Vlad Petreanu și George Zafiu te trimit la Mera Resort din Venus pentru vacanța ta de 4 stele all inclusive!

Ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1769 (număr cu tarif normal, valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange, Digi Mobil şi Telekom), cu textul DEŞTEPTAREA urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.