Acest concurs a expirat în data de 2016-12-19. Vezi concursurile active aici.
Dragi Tati (...si mame) va asteptam cu cei mici la evenimentul de Craciun organizat de Telekom!

Campania “Tatii #1 stiu” se desfasoara in perioada 17 decembrie 2016 ora 10.00, - 18 decembrie 2016 ora 21.00, ora Romaniei. 

Campania se desfasoara in cadrul unui eveniment organizat in centrul comercial Parklake Shopping Center. 

Pentru ca inscrierea sa fie valabila in vederea participarii la campanie si pentru a intra in tragerea la sorti pentru unul din premiile acordate este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • sa se prezinte in cadrul evenimentului organizat in centrul comercial Parklake Shopping Center;
  • sa participe la cel putin 2 dintre activitatile organizate in cadrul evenimentului; pentru fiecare activitate va primi un sticker;
  • sa completeze talonul de participare cu urmatoarele date: nume, prenume, varsta, 3 oras, numar de telefon, adresa de e-mail, data compeltarii, semnatura;
  • sa aplice pe talon cel putin 2 stickere ce fac dovada participarii la cel putin 2 dintre activitatile organizate;
  • sa introduca talonul in “sacul promotional” pentru tragerea la sorti;

Un participant poate completa mai multe taloane in cazul in care a participat la mai multe activitati si a colectionat mai multe stickere, insa nu poate castiga mai mult de 1 premiu acordat prin tragere la sorti. 

In cadrul campaniei vor fi acordate prin tragere la sorti urmatoarele premii:

  • 2 premii constand fiecare intr-un Smart TV Samsung
  • 6 premii constand fiecare intr-un Smartphone iPhone 7, 32 GB, Gold
  • 22 premii constand fiecare intr-un Ceas Myki Watch
  • 22 premii constand fiecare intr-un Smartwatch Tellur, Negru 

Premiile campaniei sunt acordate prin tragere la sorti manuala astfel:

  • 17 decembrie 2017: in fiecare ora se va organiza cate o tragere la sorti manuala in cadrul caruia se va desemna cate 1 castigator pentru premiile constand in Ceas Myki Watch si 1 castigator pentru premiile constand in Smartwatch Tellur. In total se vor desemna 11 castigatori pentru premiile constand in Ceas Myki Watch si 11 castigatori pentru premiile constand in Smartwatch Tellur.
  • 17 decembrie 2017, ora 21.00: se va organiza o tragere la sorti manuala din toate taloanele completate si introduse in „sacul promotional” in data de 17 decembrie in intervalul orar de desfasurare a Campaniei. In cadrul tragerii la sorti se vor desemna urmatorii castigatori: 1 castigator pentru premii constand in Smart TV Samsung; 3 castigatori pentru premii constand in Smartphone iPhone 7;
  • 18 decembrie 2017: in fiecare ora se va organiza cate o tragere la sorti manuala in cadrul caruia se va desemna cate 1 castigator pentru premiile constand in Ceas Myki Watch si 1 castigator pentru premiile constand in Smartwatch Tellur. In total se vor desemna 11 castigatori pentru premiile constand in Ceas Myki Watch si 11 castigatori pentru premiile constand in Smartwatch Tellur. 
  • 18 decembrie 2017, ora 21.00: se va organiza o tragere la sorti manuala din toate taloanele completate si introduse in „sacul promotional” in data de 17 decembrie in intervalul orar de desfasurare a Campaniei. In cadrul tragerii la sorti se vor desemna urmatorii castigatori: 1 castigator pentru premii constand in Smart TV Samsung; 3 castigatori pentru premii constand in Smartphone iPhone 7; In cadrul fiecarei targeri la sorti se vor desemna si cate 2 rezerve pentru fiecare castigator.