Acest concurs a expirat în data de 2016-12-24. Vezi concursurile active aici.
Be present for Christmas with Huawei.

Campania “Be present for Christmas with Huawei” este organizată și se desfășoară doar pe teritoriul României  în perioada 13 - 23 decembrie 2016. 

Inscrierea in concurs se realizeaza prin intermediul aplicatiei Huawei disponibila pe  pagina de Facebook Huawei Romania, #Bepresent guide, in perioada desfasurarii campaniei promotionale. Participantii sunt invitati sa realizeze o fotografie in care se tin de mana cu cineva drag impreuna cu o descriere a persoanei si a momentului realizarii fotografiei, astfel creand un card care va fi salvat in ghidul #Bepresent guide.

Consumatorul va trebui sa acceseze aplicatia de concurs disponibila pe pagina de Facebook Huawei sa isi creeze un cont sau sa se conecteze cu Facebook-ul personal, pentru crearea unui cont se completeaza formularul de inscriere cu urmatoarele date: Nume, Prenume, Email, Telefon, Varsta, sa incarce o fotografie impreuna cu descrierea imaginii, fotografia trebuie sa corespunda invitatiei Organizatorului. Fotografiile incarcate vor fi verificate, probandu-se conformitatea si daca respecta cerintele mentionate in vederea inscrierii in campanie.

Organizatorul va selecta cateva carduri astfel incat sa formeze un ghid, continand imaginile inregistrate, care va fi trimis in format electronic catre toti participantii. Participantii pot inscrie in Campanie folosind fotografii pentru care detin toate drepturile de proprietate.

Premiile oferite in cadrul campanei promotionale sunt acordate astfel:

  • Premii mici, detaliate pentru fiecare concurs: 
    • 60 premii constand fiecare intr-un Kit de sarbatoare
    • 16 premii constand fiecare intr-o pereche de pantofi Converse
    • 30 premii constand fiecare intr-o rama digitala
  • Premii mari:
    • 2 x telefoane Huawei P9 Blue

In data de 27 decembrie 2016 vor avea loc tragerile la sort, astfel:

Tragere la sorti premii mici: Se vor extrage 60 castigatori ai cate unui premiu ce consta intr-un Kit de sarbatoare, 16 castigatori ai cate unui premiu ce consta intr-o pereche de pantofi Converse si 30 castigatori ai cate unui premiu ce consta intr-o rama foto digitala, precum si cate 2 rezerve pentru fiecare premiu alocat, pentru cazul in care castigatorul nu poate fi validat din motive independente de Organizator. La tragerea la sorti vor participa toate inregistrarile valide din perioada cuprinsa in intervalul 13-23 decembrie 2016.

Tragere la sorti Premii mari: La tragerea la sorti pentru premiile mari, un premiu constand intr-un telefon Huawei P9 Blue, vor participa toate inregistrarile valide receptionate in perioada 13 - 23 decembrie 2016.