Acest concurs a expirat în data de 2016-11-08. Vezi concursurile active aici.
Castiga un voucher de la Himalaya!

Concursul “Himalaya Magic FM” este organizat si se va desfasura pe postul de radio Magic FM al carui titular de licenta audiovizuala este AG Radio Holding, in perioada 1 - 7 noiembrie 2016.

Poate participa la concurs orice persoana fizica, domiciliata pe teritoriul Romaniei, care a implinit varsta de 18 ani pana la data de 01 Noiembrie 2016 si care detine o carte/un bulletin de identitate valabil si care s-au inscris in Concurs conform Regulamentului, exceptie facand angajatii Organizatorilor, precum si rudele de gradul intai pana la gradul patru ale acestora.

Concursul este organizat pe postul de radio Magic FM in perioada 1 – 7 Noiembrie 2016. Pentru a participa la concursul "Himalaya" ascultatorii sunt invitati sa asculte programele postului de radio Magic FM si sa identifice momentele de desfasurare ale concursului.

Dupa semnalul de concurs, realizatorul de programe va invita ascultatorii sa sune la numarul de telefon 021 316 36 36 (numar cu tarfi normal) pentru a raspunde la intrebarea editiei de concurs a zilei respective.

Raspunsurile corecte vor fi premiate.

Realizatorul de programe va prelua de la fiecare castigator datele de identificare ale acestuia, nume, prenume, numar de telefon si adresa de email.

Concursul Himalaya se desfasoara in zilele lucratoare din perioada 1 - 7 noiembrie, cate 1 editie de concurs, 1 data pe zi, in intervalul 7:00 - 10:00.

In total concursul va avea 5 editii de concurs cu cate un castigator, in total 5 castigatori.

Premiile campaniei:

  • 5 premii constand in 5 vouchere in valoare de 250 lei fiecare, pentru cumparaturi online de pe site-ul Himalaya Boutique - www.hboutique.ro

Voucherele nu sunt transmisibile si pot fi folosite pana la 31 decembrie 2016.

Castigatorii vor fi anuntati in direct pe postul de radio „Magic FM” si vor fi contactati de catre Organizatori pentru punerea in posesie a premiilor, in maximum 30 de zile de la anuntarea fiecarui castigator. Castigatorii vor fi contactati cu ajutorul datelor personale comunicate realizatorului de programe, la momentul concursului.