Acest concurs a expirat în data de 2016-11-14. Vezi concursurile active aici.
Da-i cu Snooze si poti castiga!

Campania este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 24.10.2016 ora 14.00.00 – 13.11.2016 ora 23.59.59 inclusiv. 

Se pot inscrie in vederea participarii la campanie numai persoanele fizice cu domiciliul sau resedinta in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani.

Pentru ca inscrierea sa fie valabila in vederea participarii la campanie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • participantul trebuie sa aiba drept de participare;
  • sa acceseze pagina campaniei si sa urmeze pasii campaniei;
  • in momentul accesarii paginii campaniei, participantii care vor sa se inscrie in campanie trebuie sa urmeze urmatorii pasi:
    • Aleg sandwich-ul preferat;
    • Aleg un mesaj pentru perna;
    • Completeaza datele in formular: nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail;
    • Bifeaza ca “Sunt de acord cu regulamentul”;
    • Share (distribuie) pe pagina persoanala de Facebook imaginea personalizata si mesajul alese;

Un participant poate accesa si se poate inscrie de mai multe ori pe www.kfc.ro/micdejun insa nu poate castiga mai mult de 1 premiu acordat prin tragere la sorti, ce consta intr-o perna personalizata pe toata durata campaniei si 1 premiu zilnic, ce consta intr-un Voucher “Mic Dejun”.

In cadrul campaniei, premiile oferite constau in:

  • Premii zilnice ce constau in 420 de Vouchere “Mic Dejun”, acordate prin momente norocoase, cate 20 premii pentru fiecare zi a campaniei, fiecare castigator va primi 1 voucher pe baza caruia isi poate achizitiona un meniu Mic Dejun din Restauranetele KFC de pe teritoriul Romaniei participante la campanie, in valoare maxima de 11.4 Ron. Meniul Mic Dejun include un Toast (la alegere dintre Chicken Toast, Bacon Toast, Egg Toast) si o Cafea (la alegere dintre Espresso, Americano, White Americano, Cappucino, Lake, Caramel Lake, Vanilla Lake, Mocha, Hot Chocolate). Premiile zilnice vor fi acordate prin momente norocoase, se va desemna anterior inceperii campaniei, in mod aleator, cate un moment norocos (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv. Se vor acorda cate 20 de premii norocoase/in fiecare zi pe toata durata Campaniei.
  • Premii acordate prin tragere la sorti, constand in perne personalizate, continand imaginea cu sandwich-ul preferat si mesajul ales. In cadrul tragerii la sorti se vor desemna un numar total de 210 de castigatori, cate 10 castigatori pentru fiecare zi a campaniei. Fiecare Participant va intra in tragerea la sorti pentru premiile din ziua in care s-a inscris.