Acest concurs a expirat în data de 2017-12-04. Vezi concursurile active aici.
Recompensam gusturile Exclusive!

Campania “Recompensam gusturile Exclusive” va incepe la data de 04 Septembrie 2017 (ora 00:00:01) si se va incheia la data de 3 Decembrie 2017 (ora 23:59:59), inclusiv.

Produsele participante la campania “Recompensam gusturile Exclusive” sunt pachetele de cafea prajita si macinata si borcanele de cafea instant din gama Tchibo Exclusive. Marcile Tchibo participante in Campanie sunt:, Tchibo Exclusive, Tchibo Exclusive Intense, Tchibo Exclusive Decaf, in orice marime a ambalajului dupa cum urmeaza:

  • Tchibo Exclusive, cafea prajita si macinata, 100g
  • Tchibo Exclusive, cafea prajita si macinata, 250g
  • Tchibo Exclusive, cafea prajita si macinata, 500g
  • Tchibo Exclusive, cafea prajita si macinata, 2x250g
  • Tchibo Exclusive, cafea instant 100g
  • Tchibo Exclusive Intense, cafea prajita si macinata, 250g
  • Tchibo Exclusive Decaf, cafea prajjita si macinata, 250g
  • Tchibo Exclusive Decaf, cafea instant 100g

La campanie participa doar produsele comercializate in magazinele de pe teritoriul Romaniei.

Campania se desfasoara prin intermediul website-ului gustultchiboexclusive.ro (disponibil si in varianta desktop si mobil).

In perioada 4 Septembrie – 3 Decembrie 2017, persoanele adulte se pot inscrie prin intermediul website-ului - www.gustultchiboexclusive.ro - pentru a accesa si a participa la aceasta campanie consumatorii trebuie:

  • sa acceseze pagina www.gustultchiboexclusive.ro
  • sa acorde un review pentru produsele Tchibo Excusive
  • sa completeze in formularul de inscriere urmatoarele date personale (toate datele sunt cu caracter obligatoriu)

Dupa acordarea review-ului si completarea datelor, participantul va primi din partea Organizatorilor, imediat, un raspuns corespunzator situatiei in care se afla:

  • daca este castigator, participantul va primi urmatorul mesaj: Felicitari! Ai castigat un set constand in cate doua cesti & farfurii Tchibo + un pachet cafea Tchibo Exclusive 250g. Un reprezentant te va contacta pentru stabilirea detaliilor de livrare.
  • daca participantul a mai votat va primi urmatorul mesaj: Parerea ta despre gustul Tchibo Exclusive a fost deja inregistrata. Te asteptam si la celelalte campanii Tchibo.
  • daca participantul a votat dar nu a castigat va primi urmatorul mesaj: Iti multumim pentru parerea ta! Te asteptam si la celelalte campanii Tchibo.

Premiile zilnice sunt alocate in baza unor momente norocoase castigatoare ce au fost alocate anterior inceperii campaniei prin extragere electronica sub forma de zi:luna:an ora:minut:secunda si legalizate la un notar public.

Datele de participare trebuie completate corect si complet astfel incat pe baza acestora sa se poata realiza identificarea si contactarea participantului, in cazul in care acesta este desemnat castigator. Toate campurile sunt obligatorii.

Un participant poate castiga un singur premiu, indiferent de numarul de inscrieri in Campanie sau de numerele de telefon folosite.

Premiile care vor fi oferite in cadrul acestei campanii sunt:

  • 300 x 1 set constand in cate 2 cesti si farfurii Tchibo + 1 pachet cafea Tchibo Exclusive 250g

Castigatorii premiilor vor fi contactati telefonic in termen de maxim 5 zile de la data castigului.

Premiile vor fi expediate prin intermediul unei companii de curierat preselectate de catre organizator in termen maxim de 60 zile lucratoare de la data validarii acestora iar predarea se va face doar in baza cartii de identitate a titularului. In momentul primirii premiului, castigatorii trebuie sa semneze documentul de primire al premiului. In circumstante care nu depind de Organizatori, acestia nu isi asuma responsabilitatea nerespectarii termenului mentionat anterior.