Acest concurs a expirat în data de 2016-11-03. Vezi concursurile active aici.
Activare Coca-Cola Lime.

Campania "Coca-Cola Lime" se va desfasura in perioada 20 octombrie – 02 noiembrie 2016.

Marcile si ambalajele participante la campanie sunt bauturile carbogazoase comercializate sub denumirea de “Coca-cola LIME” imbuteliate in ambalaje de 330ml NRGB, 330ml CAN, 500ml PET, 1.25L, 2L PET. Coca-Cola LIME este o marca inregistrata a societatii The Coca-Cola Company. 

La orice produs Coca-Cola Lime achizitionat din magazinele Carrefour, cumparatorul va primi, la standul Coca-Cola de dupa casele de marcat, prin prezentarea bonului fiscal promoterilor Coca-Cola, un talon razuibil in baza caruia va primi un premiu garantat in limita stocului disponibil. Premiul garantat in urma razuirii va fi: fie un set de silicon pentru forme briose, fie un storcator de citrice, fie un fotoliu tip puf.

Validarea castigatorului se va face pe loc, in fiecare magazin participant, in baza bonului fiscal de achizitionare a produsului promotional participant in campanie si a talonului castigator primit si oferit la standul de premiere Coca-Cola in intervalul orar de promovare in cadrul desfasurarii campaniei.

Predarea/primirea premiilor se acorda pe loc, in zilele: 21 – 23 octombrie 2016 si 28, 29 octombrie si 2 noiembrie 2016, in urmatorul interval de activare:

  • in zilele de vineri: intre orele 16.00 – 20.00;
  • in zilele de sambata: intre orele 13.00 - 18.00;
  • duminica: intre orele 13.00 – 17.00;
  • miercuri: intre orele 16.00 – 20.00;

pe baza unui borderou, continand datele complete de identificare ale castigatorului (Nume, Prenume, numar de telefon, data nasterii), semnatura de primire si premiul acordat.

Revendicarea premiilor se va face in zona special amenajata din afara magazinului participant pe perioada activa a campaniei, in limita stocului disponibil.

Un participant poate castiga un singur tip de premiu pe toata durata campaniei. 

Pe durata campaniei, se vor acorda premii constand in:

  • 3.600 seturi de silicon pentru briose
  • 30 de storcatoare de citrice
  • 30 de fotolii tip puf

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil aici.