Acest concurs a expirat în data de 2016-11-28. Vezi concursurile active aici.
Nu-i asa ca un Christmas Bucket de la KFC iti aminteste de... oala cu bunatati a mamei?

Concursul “Christmas Bucket” este organizat si se desfasoara in perioada 22 noiembrie 2016, ora 15:00 – 27 noiembrie 2016, ora 23:59, pe intreg teritoriul Romaniei

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa incarce o fotografie la postarea de concurs care sa contina o oala (recipient de gatit) proprie. Fotografiile trebuie sa fie decente, sa nu contina semne licentioase, referiri sau afisari ale oricarui alt brand in afara de KFC. Inscrierile care nu respecta conditiile de mai sus si prevederile prezentului Regulament nu vor fi luate in considerare si vor fi eliminate.

Fiecare participant poate sa se inscrie in concurs o singura data.

Validarea castigatorilor se face prin confirmarea datelor personale. Un participant poate castiga maximum 1 premiu.

Alegerea castigatorilor se va realiza in data de 29 noiembrie 2016, din cadrul inscrierilor valide de la postarea de concurs. Pe langa cei 20 de castigatori se vor alege si 40 de rezerve – pentru fiecare castigator cate doua rezerve. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, din totalul inscrierilor care respecta cerintele concursurilor dupa cum urmeaza:

  • 29 noiembrie 2016 – vor fi extrasi 20 castigatori in cadrul concursului “Christmas Bucket” pentru cele 20 premii constand in: 20 de vouchere valabile pentru 1 Christmas Bucket KFC (la jurizare vor fi luate in calcul toate comentariile valide inscrise in concurs in perioada 22 noiembrie 2016, ora 15:00 – 27 noiembrie 2016, ora 23:59 care respecta mecanismul detaliat in prezentul Regulament). Se va acorda cate 1 premiu/castigator.

Voucherele pentru Christmas Bucket vor putea fi utilizate, prin prezentarea unui act de identitate in orice restaurant KFC de pe teritoriul Romaniei, pana la data de 31.12.2016 si ales de castigator si comunicat Organizatorului printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a KFC Romania.