Acest concurs a expirat în data de 2016-12-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 2 Vouchere de calatorie sau unul din cele 60 ursuleti Coccolino

Campania “Coccolino - Inspiraţie pentru distracţie” se va desfasura in perioada 28.09.2016 – 30.11.2016, pe pagina de  Facebook Coccolino Romania.

Campania se deruleaza sub forma a doua sectiuni/concursuri distincte, independente, care se desfasoara dupa urmatorul program:
  • Prima sectiune – in intervalul cuprins intre 28.09.2016, de la ora 12:00 pana la 27.10.2016, ora 12:00;
  • A doua sectiune – in intervalul cuprins intre 01.11.2016, ora 12:00 pana la 30.11.2016, ora 12:00.
La inceputul fiecarei sectiuni/concurs, organizatorul va posta, in ecranul/pagina dedicata acesteia din pagina de Facebook Coccolino Romania, un material video insotit de un text in cuprinsul caruia vor fi precizate solicitarile in legatura cu inscrierea utilizatorilor in fiecare sectiune/concurs.
 
Pentru a participa la Campanie, persoanele interesate  trebuie sa acceseze in perioada campaniei site-ul Facebook si sa se logheze in propriul cont, apoi sa urmeze pasii descrisi in continuare:
  • sa acceseze pagina de Facebook Coccolino Romania  si sa raspunda pertinent, prin intermediul unei postari, la solicitarea pe care o posteaza organizatorul aferenta concursului/sectiunii aflata in derulare;
  • dupa ce a transmis raspuns la postarea mai sus mentionata, utilizatorul/participantul intra in baza de date a participantilor inscrisi in campanie, din care se va face tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor.

Chiar daca acesta a adaugat mai multe comentarii/raspunsuri la aceeasi intrebare/provocare, va avea o singura sansa de a castiga un premiu la finalul Campaniei.

Un utilizator poate raspunde in fiecare dintre cele doua sectiuni/concursuri din perioada campaniei, inscriindu-se astfel de fiecare data in baza de date a participantilor la tragerea la sorti, cu fiecare raspuns pe care il posteaza la solicitarile postate de Organizator corespunzatoare fiecaruia dintre cele doua concursuri.

Pentru a fi validata inscrierea unui participant in campanie, acesta trebuie sa indeplineasca simultan toate conditiile de mai sus.

In cadrul acestei campanii se acorda in total urmatoarele 62 de premii:
  • 60 de premii mici ce constau în câte un ursuleţ Coccolino si
  • 2 premii mari ce constau in cate un voucher de calatorie, in valoare nominala de 4.850 lei (TVA inclus) fiecare. Voucherul poate fi utilizat de posesor pana la data de 31.01.2017 pentru achizitionarea de servicii turistice de la agentia de turism mentionata in cuprinsul acestuia, servicii turistice de care poate beneficia in perioada 01.01.2017 - 31.12.2017.

In cazul in care valoarea serviciilor turistice alese de catre posesor este mai mica decat valoarea nominala a voucherului, voucherul se considera utilizat complet si nu se va returna diferenta de bani; in cazul in care valoarea serviciilor turistice alese de posesor depaseste valoarea nominala a voucherului, diferenta trebuie sa fie achitata de catre acesta.

Pentru fiecare sectiune/concurs se acorda cate 31 de premii: 30 de premii mici si un premiu mare.

Un participant poate castiga un singur premiu in cadrul fiecarui concurs/sectiune din cadrul campaniei. 

Tragerile la sorti pentru desemnarea castigatorilor vor avea loc dupa urmatorul program:
  • pentru prima sectiune/concurs – pe 28 octombrie 2016, la ora 16:00;
  • pentru a doua sectiune/concurs – pe 06 decembrie 2016, la ora 16:00.