Acest concurs a expirat în data de 2016-10-03. Vezi concursurile active aici.
Digi24.ro si Digi Mobil te premiaza cu 2 telefoane de ultima generatie!

Concursul "Digi24.ro si Digi Mobil te premiaza!" se va desfasura in perioada 19 septembrie – 2 octombrie 2016.

Participantii pot participa la concurs in fiecare zi, de luni pana vineri, in perioada campaniei, prin intermediul paginii de Facebook Digi24 HD.

Participantii trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

  • sa urmareasca Romania 24, difuzata pe Digi24 HD, de luni pana vineri, de la 10.00 - 12.00;
  • sa acceseze www.digi24.ro si sa gaseasca cuvantul cheie al zilei;
  • sa acceseze pagina de Facebook Digi24 HD si sa trimita, intr-un comentariu la postarea de concurs, raspunsul zilei pana la ora 24:00 a zilei respective;
  • sa verifice in fiecare luni daca sunt castigatorii saptamanii trecute si sa contacteze organizatorul in cazul in care numele lor apare ca fiind castigator.

Participantii vor putea participa o singura data pe zi la concurs, de pe un singur cont de Facebook, incepand cu data de 19 septembrie ora 10.00 si pana la data de 2 octombrie, ora 12.00.

In fiecare Luni, in cadrul stirilor Romania 24 (10.00 - 12.00), castigatorul saptamanii va fi anuntat public. Toti cei care raspund corect pe parcursul unei saptamani vor participa la tragerea la sorti. Vor fi extrasi 2 castigatori, cate unul pentru fiecare saptamana de concurs.

Fiecare castigator la concurs va castiga cate un pachet constand intr-un telefon Philips Xenium V787 si un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat. Abonamentul va fi suportat de catre organizator timp de 12 luni de la activarea premiului.

Dupa trecerea acestei perioade de 12 luni castigatorul poate opta pentru prelungirea sau incetarea acestui abonament. Detaliile pachetului sunt disponibile in orice punct de prezenta RCS & RDS si pe www.rcs-rds.ro.

Total premii:

  • 2 telefoane Philips Xenium V787 si 2 abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat cu minute incluse si Internet mobil nelimitat. 

Premiile se pot ridica in zilele lucratoare in perioada 3 octombrie – 3 noiembrie 2016, in intervalul orar 10:00 - 18:00, astfel:

  • Castigatorii cu domiciliul in Bucuresti isi pot ridica premiile de la sediul social din Bucuresti al Organizatorului;
  • Castigatorii din alte localitati isi pot ridica premiile din punctele de prezenta RCS&RDS din tara, cele mai apropiate de domiciliul lor. Lista punctelor de prezenta RCS&RDS va fi comunicata ulterior castigatorilor printr-un mesaj privat.