Acest concurs a expirat în data de 2017-01-01. Vezi concursurile active aici.
Craciun in fiecare zi.

Campania „Craciun in fiecare zi” se desfasoara in toate magazinele Billa din Romania, in perioada 24 noiembrie – 31 decembrie 2016, in conformitate cu programul de functionare al Magazinelor, afisat la sediul acestora si cu respectarea prevederilor Regulamentului.

Produsele participante la campanie sunt toate produsele comercializate in cadrul Magazinelor, cu exceptia tigarilor, produselor avand taxa verde, produselor avand taxa de timbru, ziarele, revistele si toate sortimentele de pungi BILLA existente la comercializare. 

Clientii care indeplinesc conditiile impuse de Regulamentul BILLA CARD si care au achizitionat in perioada campaniei Produse Participante in valoare de minim 150 LEI (TVA inclus) pe un singur bon fiscal, primesc automat o reducere de 10 lei (TVA inclus) pe acelasi bon fiscal. Valoarea maxima a reducerii acordate pe un singur bon fiscal este de 40 lei (TVA inclus) aferent unui bon fiscal de maxim 600 lei (TVA inclus). Valoarea maxima a cumparaturilor efectuate in Perioada Campaniei (suma bonurilor fiscale) pentru care se acorda reducerea este de 3.000 LEI (TVA inclus).

In cadrul campaniei va fi acordat un numar neprecizat de premii mici in functie de cumparaturile Participantilor la Campanie, fiecare premiu constand in de 10 lei reducere (TVA inclus).

In perioada 24.11.2016 – 31.12.2016, orice persoana in varsta de minim 18 ani, posesor de Billa Card si care a facut cel putin o cumparatura in valoare minim 150 lei (TVA inclus) reprezentand suma finala dupa acordarea reducerii, intra automat in tragerea la sorti pentru urmatoarele premii ce constau in bonuri valorice Billa:

  • 8 premii, fiecare din ele reprezentand valoarea cumulata a bonurilor de minim 150 lei efectuate prin Billa Card
  • 1 premiu reprezentand de doua ori valoarea cumulata a bonurilor de minim 150 lei efectuate prin Billa Card
  • 1 premiu reprezentand de trei ori valoarea cumulata a bonurilor de minim 150 lei efectuate prin Billa Card

In plus, daca in perioada 24 noiembrie – 31 decembrie 2016 intra pe pagina www.craciuninfiecarezi.ro, poate participa si la campania "Craciun in fiecare zi". Campania se adreseaza oricarui client Billa care detine Billa Card Plus si achizitioneaza produse participante din magazine in perioada campaniei si indeplineste urmatoare conditii:

  1. A efectuat cumparaturi din orice Magazin in perioada Campaniei,
  2. Acceseaza, in Perioada Campaniei, Pagina de Concurs si insereaza corect si complet in campurile de inscriere disponibile si obligatorii din fereasta corespunzatoare, urmatoarele date: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail si cod card Billa Card format din 8 cifre care se regaseste pe spatele cardului Billa.
  3. Dupa introducerea datelor participantul trebuie sa isi creeze un profil sub un nume fictiv conform instrumentelor predefinite puse la dispozitie pe platforma online.
  4. Dupa creearea contului, participantul se va putea loga in cont cu: adresa e-mail si parola sau prin intermediul aplicatiei Facebook. Dupa crearea acestui profil, participantul va avea un cont personal in care va putea inscrie valori corespunzatoare bonurilor de cumparaturi si poate face donatii. Se vor lua in considerare numai bonurile efectuate prin Billa Card pe durata Campaniei, indiferent de valoarea inregistrata pe ele. Sumele care se inregistreaza in platforma si care se vor constitui ulterior in sold trebuie sa fie identice cu sumele inscrise pe bonurile de casa. Odata cu inceperea inscrierii de bonuri in platforma se vor acumula sume intr-un sold aferent cumparaturilor efectuate. Din acest sold orice utilizator poate alege sa doneze pe toate perioada campaniei orice suma de bani unui alt utilizator inregistrat in platforma descrisa mai sus. Orice utilizator caruia i se doneaza bani de catre alt utilizator va avea alocat un sold aferent donatiilor primite. Fiecare utilizator va putea dona doar din soldul aferent cumparaturilor efectuate. Donatiile acestor sume pe pagina destinata concursului, sunt tranzactii cu bani fictivi.

Toti participantii care isi vor crea un cont pe pagina destinata concursului si vor face cel putin o donatie unui alt utilizator vor fi inscrisi automat in tragerea la sorti pentru unul dintre urmatoarele premii:

  • 4 premii inseamand fiecare valoarea tuturor donatiilor efectuate
  • 1 premiu constand in de doua ori valoarea tuturor donatiilor efectuate
  • 1 premiu constand in de trei ori valoarea tuturor donatiilor efectuate

Participantul care va aduna suma cea mai mare din donatiile primite, va fi premiat cu un Cos de Craciun. (Panettone 500g, Sticks Baronie Orange 75g, Vin Oprisor La Cetate Feteasca Neagra 750ml, Praline Asortate Cadou Duc d‘O 250g, Jack Daniels 500ml, Davidoff Café Rich Aroma 250g, Tableta Cachet Orange & Almonds 100g, Biscuiti La Gustosa Crema din Maciatto 150g, Decoruri Craciun, Ladita Lemn Bicolora), produse in valoare de 234 lei.

Premiile vor fi acordate in bonuri valorice Billa. Bonurile valorice vor putea fi folosite pana la data de 31.03.2017.