Acest concurs a expirat în data de 2017-01-16. Vezi concursurile active aici.
Aminexil Clinica 5 - Tratament cu actiune multipla impotriva caderii parului pentru femei si barbati.

Campania promotionala “Aminexil Clinica 5 - Tratament cu actiune multipla impotriva caderii parului pentru femei si barbati” este organizata si desfasurata exclusiv in mediul online, in perioada 09 ianuarie 2017, ora 00:00:00 – 05 martie 2017 inclusiv, ora 23:59:59, in doua etape astfel:

  • a) in perioada 09 ianuarie 2017, ora 00:00:00 – 15 ianuarie 2017 inclusiv, ora 23:59:59 (“Etapa 1 a Campaniei”), se vor efectua inscrierile in campanie, conform punctului A.;
  • b) in perioada 16 ianuarie 2017, ora 00:00:00 – 05 martie 2017 inclusiv, ora 23:59:59 (“Etapa 2 a Campaniei”), se va efectua tragerea la sorti, iar castigatorii vor continua campania conform punctului B.

Mecanismul campaniei:

Participarea in Etapa 1 a Campaniei - Pentru a participa in Etapa 1 a Campaniei prin intermediul Facebook consumatorii trebuie:

  • a) sa acceseze website-ul www.facebook.com;
  • b) sa isi creeze un cont personal sau sa se logheze in contul personal din reteaua de socializare Facebook;
  • c) sa acceseze pagina Facebook Vichy Romania www.facebook.com/VichyRomania;
  • d) sa identifice poza oficiala care anunta Campania, sa acceseze link-ul care face trimitere catre website-ul Campaniei si sa urmeze pasii descrisi. 

Pentru a participa in Etapa 1 a Campaniei prin intermediul invitatiei, consumatorii trebuie sa acceseze emailul primit din partea Organizatorului, sa acceseze link-ul care face trimitere catre website-ul Campaniei, pana la data de 15 ianuarie 2017 inclusiv, ora 23:59:59, si sa urmeze pasii descrisi.

Pentru a participa in Etapa 1 a Campaniei prin intermediul website-ului Campaniei consumatorii trebuie:

  • a) sa acceseze website-ul www.vichy.ro;
  • b) sa isi creeze un cont personal completand formularul electronic de creare cont, asa cum este acesta afisat pe website, respectiv completarea urmatoarelor campuri: campurile obligatorii corespunzatoare numelui si prenumelui; campul obligatoriu corespunzator datei de nastere: zi, luna, an; bifa obligatorie corespunzatoare sexului; campul obligatoriu corespunzator orasului; campul obligatoriu corespunzator tarii de rezidenta; campul obligatoriu corespunzator adresei de e-mail la care poate fi contactat; campul obligatoriu corespunzator parolei, ce urmeaza a fi folosita ulterior la accesarea contului; campul obligatoriu corespunzator confirmarii parolei completate in campul anterior; facultativ, bifarea optiunilor pentru newsletter si notificari; bifarea obligatorie a faptului ca a luat la cunostinta de conditiile generale de utilizare ale site-ului Vichy. 
  • c) sa se logheze in contul creat si sa completeze formularul electronic de inscriere in Campanie, asa cum este acesta afisat pe website, respectiv completarea campurilor obligatorii afisate pe site. 

Inscrierile in Etapa 1 a Campaniei vor fi verificate in termen de 3 zile lucratoare de la trimiterea lor, probandu-se conformitatea si daca respecta cerintele Regulamentului, in vederea participarii lor la tragerea la sorti.

Un participant unic, identificat prin acelasi numar de telefon si/sau aceleasi date personale are dreptul sa se inscrie in Etapa 1 a Campaniei o singura data.

Participarea in Etapa 2 a Campaniei:

In Etapa 2 a Campaniei castigatorii desemnati prin tragere la sorti, trebuie sa urmeze integral pasii descrisi in continuare:

  • a) obligatoriu, timp de 6 saptamani, respectiv in perioada 23 ianuarie 2017, ora 00:00:00 - 05 martie 2017 inclusiv, ora 23:59:59, sa foloseasca tratamentul primit drept premiu;
  • b) dupa fiecare 3 (trei) saptamani de folosire a tratamentului in perioada 23 ianuarie 2017, ora 00:00:00 - 05 martie 2017 inclusiv, ora 23:59:59, castigatorii:
  • i. vor primi din partea Organizatorului, pe adresa de email cu care s-au inscris in Campanie, cate un formular electronic de evaluare a tratamentului, pe care obligatoriu trebuie sa il completeze integral si sa il trimita inapoi catre Organizator;
  • ii. obligatoriu trebuie sa acceseze website-ul Campaniei, sa se logheze in contul personal creat in Etapa 1 a Campaniei si sa posteze un testimonial pe pagina tratamentului pe care l-au folosit;

Pentru a posta un testimonial pe pagina tratamentului, castigatorii trebuie sa apese pe butonul “Exprimati-va parerea”, sa completeze cu text campul liber “Postati un comentariu” si la final, sa apese pe butonul “Validare”.

Dupa incheierea Etapei 1 a Campaniei se vor acorda prin tragere la sorti 10 premii fiecare constand in 2 seturi de AMINEXIL CLINICAL 5 – Tratament cu actiune multipla impotriva caderii parului, 21 fiole.

In functie de sexul castigatorilor, se va acorda AMINEXIL CLINICAL 5 – Tratament cu actiune multipla impotriva caderii parului pentru femei sau AMINEXIL CLINICAL 5 – Tratament cu actiune multipla impotriva caderii parului pentru barbati.

Premiile campaniei vor fi acordate prin tragere la sorti ce se va efectua in maxim 5 zile lucratoare de la finalizarea Etapei 1 a Campaniei.