Acest concurs a expirat în data de 2016-09-21. Vezi concursurile active aici.
Telekom iti animeaza povestea pe Nickelodeon!

In fiecare zi ni se intampla ceva interesant. Fiecare zi are povestea ei. Astazi vorbim despre cum povestea ta poate deveni un desen animat. Te invitam sa ne trimit povestea scrisa de tine, iar personajele tale vor prinde viata pe canalul tau preferat – Nickelodeon!

Concursul “Telekom iti animeaza povestea pe Nickelodeon!” incepe la data de 22.08.2016 si se va desfasura pana la data de 20.09.2016, 23:59.

Pentru a participa la concurs si pentru a putea castiga premiile acordate de catre Viacom, participantii trebuie sa urmeze pasii mentionati in urmatorul mecanism:

  • Participantii trebuie sa completeze formularul de inscriere cu toate informatiile obligatorii (nume si prenume, numar de telefon, cod de facturare /abonat Telekom Romania Communications SA /NetxGen, adresa e-mail).
  • Participantii trebuie sa trimita povestea cu un numar maxim de 5.000 caractere.

Se va lua in considerare numai o singura inscriere pentru fiecare Participant si anume prima inscriere.

Fiecare participant trebuie sa respecte urmatoarele cerinte obligatorii in vederea inscrierii si participarii sale valabile la concurs.

La finalul concursului, toti participantii care au urmat pasii descrisi in mecanismul concursului vor intra in procesul de extragere a participantilor:

  • In perioada 21.09.2016 – 30.09.2016 toate povestile inscrise vor intra intr-un vot public unde orice utilizator pe pagina dedicatapoate vota povestile inscrise.
  • Cele mai votate 10 povesti vor fi evaluate ulterior de un juriu compus din: Monica Bolocan, Laura Frunza, Dana Rogoz si Felician Lepadatu. In urma jurizarii se vor selecta primii 2 castigatori.
  • Un participant poate castiga o singura data, luandu-se in calcul prima inscriere in concurs.

Dupa desemnarea castigatorilor, Telekom va publica pe pagina dedicata  www.povestianimate.ro, o lista cu castigatorii pe data de 03.10.2016. Agentia va lua legatura cu castigatorii Concursului pe data de 05.10.2016, in vederea validarii si a obtinerii informatiilor necesare pentru trimiterea premiilor.

In cadrul concursului, se vor acorda:

  • 2 Marii Premii: povesti animate, difuzate pe Nickelodeon folosind scriptul celor doi castigatori din cadrul concursului plus 2 excursii de familie la un parc tematic Nickelodeon;
  • 8 Pungi cadouri Nickelodeon;
  • 100 Premii garantate pentru clientii Telekom / NextGen. 

Participantii care sunt clienti Telekom / NextGen si ale caror Povesti vor fi validate vor primi un Premiu garantat.