Acest concurs a expirat în data de 2016-12-13. Vezi concursurile active aici.
Proiectul tau de amenajare pardoseala.

Concursul „Proiectul tău de amenajare pardoseală” este organizat și desfășurat pe teritoriul României, în mediul online, prin intermediul paginii de internet www.facem-facem.ro, la secțiunea special dedicată. Concursul va începe pe data de 01.11.2016 și va dura pana la 12.12.2016.

Pentru înscrierea valabilă în vederea participării la concurs este necesară îndeplinirea cumulativa a urmatoarelor condiții: 

  • Înscrierea se va face exclusiv în perioada concursului;
  • Să acceseze pagina internet www.facem-facem.ro, la secțiunea special dedicată concursului. Utilizatorii care vor accesa secțiunea dedicată Concursului de pe site-ul www.facem-facem.ro, se vor putea înscrie astfel:
    • Prin crearea unui cont pe site-ul www.facem-facem.ro, respectiv prin completarea urmatoarelor informații: nume, prenume, adresa e-mail, număr de telefon, nume utilizator și parola.
    • Prin înscrierea unui proiect in care să prezinte cum și-au amenajat pardoseala interor sau exterior și modalitatea/pașii prin care au amenajat-o pentru concursul “Proiectul tău de amenjare pardoseală” Proiectele înscrise în concurs vor putea fi votate de către utilizatorii site-ului www.facem-facem.ro.

Un utilizator poate vota mai multe proiecte, însă pe fiecare o singură dată.

Un participant poate vota proiectele celorlalți participanți, însă nu și cel propriu. 

Premiile se vor acorda pe baza acumulării de puncte care se vor acorda astfel:

  • 5 puncte pentru descrierea cât mai detaliată a proiectului (ex: un proiect fără descriere sau o descriere sumară va fi punctat cu 0 puncte.).
  • 5 puncte pentru imagini (minim 3 imagini din timpul desfășurării proiectului și cu proiectul finalizat) - ex.: Un proiect doar cu 1 imagine sau cu 3 imagini similare va fi punctat cu 0 puncte.
  • 1 punct pentru alte postări anterioare în concurs în calitate de participant.

La numărul de puncte menționat mai sus se cumulează numărul de like-uri primite pe proiect. În cazul în care există participanți cu același număr de puncte, departajarea se face în funcție de numărul de vizualizări.

În termen de maxim 3 zile lucrătoare din data încheierii campaniei, participanții desemnați potențiali câștigători vor fi contactați de către un reprezentant al Organizatorului la numărul de telefon/e-mailul cu care s-au înscris în campanie şi vor fi informați în legătură cu premiul câştigat şi procedura de validare. 

În cadrul concursului “Proiectul tău de amenjare pardoseală” se vor acorda patru premii, fiecare premiu conținând o oglinda de baie.

Un participant va putea câștiga un singur premiu în cadrul unui concurs.

Nu se permite acordarea contravalorii în bani a premiului oferit în cadrul acestei campanii sau schimbarea parametrilor acestuia.