Acest concurs a expirat în data de 2016-11-22. Vezi concursurile active aici.
Concurs Dero – Trimite un zambet!

Campania “Concurs Dero – Trimite un zambet" se va desfasura in perioada 08.11.2016 – 21.11.2016.

Pentru a participa la campanie, persoanele interesate trebuie sa acceseze in perioada campaniei site-ul Facebook si sa se logheze in propriul cont, apoi sa urmeze pasii descrisi in continuare:

  • Sa acceseze pagina de Facebook Dero Romania si sa trimita, prin mesaj privat un text care sa contina cuvantul “zambet” sau emoticonul smiley (“J”).
  • Se pot trimite mesaje private oricand in perioada campaniei, dar doar textele care contin cuvantul “zambet” sau “J” vor primi mesaj automat din partea paginii Dero si doar acei utilizatori vor intra in baza de date a participantilor inscrisi in campanie, din care se va face tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor. Un utilizator poate participa/se poate inscrie o singura data in Campanie, trimitand un singur mesaj privat catre pagina Dero.

Pentru a fi validata inscrierea unui participant in Campanie, acesta trebuie sa indeplineasca simultan toate conditiile de mai sus. 

In cadrul acestei campanii se acorda 15 premii, astfel:

  • 5 invitatii duble la concertul Loredenei Groza de pe 27 noiembrie 2016, ce va avea loc in Bucuresti la Sala Palatului, si
  • 10 produse Dero constand in Dero 2in1 Levantica si Iasomie lichid 3L.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti la finalul Campaniei, la data de  22.11.2016.