Acest concurs a expirat în data de 2016-12-17. Vezi concursurile active aici.
Intra pe site, scrie o scrisoare catre Mos Craciun, si castiga prin tragere la sorti una dintre cele 4 biciclete Pegas Soim!

Campania “Scrisoare catre Mos Craciun” se va desfasura in perioada 01.12.2016, ora 00:00 – 16.12.2016, ora 23:59:59.

Participantul la campanie, trebuie sa scrie o scrisoare catre Mos Craciun si sa o posteze pe site-ul campaniei.

Participantilor la campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli de desfasurare a campaniei.

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • 4 Bicilete Pegas Soim

Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea acestora in bani; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

La data extragerii, respectiv 17.12.2016, vor fi alesi 4 castigatori, din baza Organizatorului ERP, identificati prin adresa de email.

Organizatorul va contacta telefonic castigatorii, folosind numarul de telefon indicat la momentul inregistrarii pentru scrisoarea trimisa, in maxim 2 zile lucratoare de la desemnarea sa. Daca in urma acestei incercari, Castigatorul nu poate fi contactat, sau daca refuza premiul, se va desemna alt Castigator din cele trei Rezerve extrase in cadrul aceleiasi etape de premiere, acesta fiind cel care detine email-ul imediat urmator generat. Daca in urma acestei incercari, niciun Castigator nu poate fi contactat, sau daca refuza premiul, extragerea nu va fi mai fi refacuta.

Extragerea va avea loc in data de 17.12.2016.