Acest concurs a expirat în data de 2016-10-20. Vezi concursurile active aici.
Dero improspateaza Romania cu toata bucuria!

Campania se va desfasura in cele 30 de magazine Carrefour hypermarket din Romania, in perioada 06.10.2016 - 19.10.2016. 

La aceasta campanie participa toate produsele din marca Dero - marca înregistrata Unilever, produse comercializate in mod individual sau sub forma de pachete promotionale in magazinele participante.

Mecanismul campaniei:

1. Primul mecanism – „premii instant”:

Prin intermediul acestui mecanism poate participa la campanie orice persoana fizica, cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 14 ani, cu exceptia angajatilor organizatorului si ai celorlalte societati implicate in mod direct in organizarea si desfasurarea campaniei, precum si membrii familiilor acestora. Acest mecanism este la dispozitia consumatorilor doar in cele 15 magazine Carrefour hypermarket mentionate in tabelul de mai jos:

14572340_871236186345984_540497597861890

Prezentand promoterului aflat la standul instalat dupa linia caselor de marcat, bonul fiscal ce face dovada indeplinirii conditiei de participare , consumatorii vor putea extrage, dintr-un bol, un bilet pentru fiecare indeplinire a conditiei de participare . In bol se afla bilete inscriptionate cu premiile si bilete necastigatoare, participantul urmand sa castige sau nu, dupa cum este mentionat pe biletul pe care l-a extras.

Un consumator are dreptul la maximum 5 participari/zi, chiar daca a indeplinit de mai multe ori conditia de paricipare  pe bonuri fiscale diferite.

In cazul in care intr-o locatie se epuizeaza toate premiile dintr-un anumit tip, biletelele inscriptionate cu acel premiu vor fi indepartate din bol, participantii putand castiga in continuare premiile ramase.

Premiile se acorda castigatorilor pe loc, in limita stocului alocat fiecarui magazin participant. 

Premiile acordate in cadrul primului mecanism - p rin intermediul acestui mecanism se acorda urmatoarele 5300 de premii :

  • 5.270 de premii ce constau in cate un produs Coccolino 950ml;
  • 30 de premii ce constau in cate o perna decorativa.

2. Al doilea mecanism – tragere la sorti la sfarsitul campaniei:

Participantii prin intermediul acestui mecanism poate participa la campanie orice persoana fizica, cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 18 ani, care achizitioneaza produse participante indeplinind conditia de participare mentionata in prezentul Regulament, cu exceptia angajatilor organizatorului si ai celorlalte societati implicate in mod direct in organizarea si desfasurarea campaniei, precum si membrii familiilor acestora. 

Consumatorii care achizitioneaza produse participante, indeplinind conditia de participare  enuntata mai sus, pot participa la tragerea la sorti pentru castigarea premiilor campaniei, prin introducerea in urna aflata in fiecare magazin participant, amplasata dupa casele de marcat sau in interiorul magazinelor a talonului de participare completat cu datele cerute. Participantii vor putea completa cate un talon de participare pentru fiecare indeplinire a conditiei de participare  pe bonuri fiscale diferite, insa nu mai mult de 5 taloane pe toata durarata Campaniei.

Premiile acordate in cadrul mecanismului al doilea - p rin intermediul acestui mecanism se atribuie prin tragere la sorti 30 de premii ce constau in cate o masina de spalat Beko.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor premiilor va avea loc la data de 31.10.2016 .

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil aici.