Acest concurs a expirat în data de 2017-01-01. Vezi concursurile active aici.
Participa si tu la concursul cu tragere la sorti ce iti aduce ustensile magice pentru noi experinte culinare!

Campania promoțională "Lucky Draw" se va derula în conformitate cu prezentul Regulament, la nivel național, în perioada 1 decembrie – 31 decembrie 2016

Persoanele care participa la campanie trebuie să îndeplineasca următorii pași pentru a se înscrie în cadrul campaniei: 

  • Cei care doresc să participe la campanie pot intra pe pagina campaniei, la sectiunea concurs și vor completa câmpurile pentru înregistrare, respectiv nume si prenume, adresa de e-mail.
  • După completarea câmpurilor, participantii vor răspunde la întrebarile:
  1. “Cat de des preparati o specialitate culinara cu drojdie pentru cei dragi”?
  2. “Preferi un aluat: A) Dulce / B) Sarat? 
  3. Ce retete ți-ai dori să înveți de la Secretul Bunicii? prin bifarea uneia dintre cele două variante afișate: ͞Tradiționale sau netraditionale  
  • în urma bifarii răspunsului la întrebare, participantii vizualizează un mesaj pop-up: ͞Te-ai înscris cu succes la tombola. Noi te răsplătim cu o rețetă pe gustul tau, iar mai jos va fi afișată o rețetă Tradiționala sau netradiționala, cu posibilitatea de a o descarca în format pdf.
  • Răspunsurile la întrebare pot fi bifate doar în perioada de desfășurare a campaniei: 1 - 31 decembrie 2016.

Un participant poate răpunde o singură dată la intrebarea "Ce rețete ți-ai dori să înǀeți de la Secretul Bunicii?" în cazul unor răspunsuri multiple va fi considerat valid doar primul.

O adresă de e-mail nu poate fi folosită pentru crearea mai multor conturi. Participantul se poate înscrie în concurs o singură dată cu adresa de e-mail.  

Premiile oferite în cadrul acestei campanii sunt:

  • 3 mașini de făcut pâine pentru acasă și
  • 45 de pachete cu ustensile culinare. Fiecare pachet va contine următoarele produse: caiete pentru rețete, forme de prăjituri, notebook magnetic, sacose cumparaturi, utensile bucatarie, manusa de bucătărie.

Câștigătorii premiilor prin tragere la sorți vor fi anuntati prin e-mail în termen de 5 (cinci) zile lucrătoare de la data tragerii la sorți.