Acest concurs a expirat în data de 2018-05-01. Vezi concursurile active aici.
Vezi gratuit noul serial “The Terror” pe AMC si poti castiga o super excursie!

Câștigă o super excursie, cu Orange TV Go și AMC!

Vezi gratuit pe AMC noul serial The Terror în fiecare joi de la 22:00, plus multe alte filme, cu Orange TV Go. Poţi câștiga una din cele 3 excursii all-inclusive, pentru tine și un prieten, la Hotelul de Gheață din Bâlea.

Trăiește suspansul dintr-un film spectaculos, inspirat de o poveste reală! 

”The Terror” prezintă expediția Marinei Navale britanice pe un teritoriu nou, într-o distribuţie de top: Jared Harris, Ciarán Hinds, Tobias Menzies, Christos Lawton și Matthew McNulty.

Descoperă încercările incredibile prin care trece echipajul pentru a explora Pasajul de Nord-Vest- calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific.

Cum poți câștiga:

  • Urmăreşte gratuit canalul AMC prin Orange TV Go până la 30 aprilie 2018 și ești înscris automat în tragerea la sorți.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să citești regulamentul aici.

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă din App Store sau Google Play.
  • Intră în aplicație în secțiunea Live TV și accesează canalul AMC folosind numele de utilizator și parola contului tău online Orange.

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul pentru accesarea canalului va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător serviciului activat la operatorul tău de internet.

Dacă ai un abonament Orange Home TV prin satelit, până la 30 aprilie 2018 ai acces la canalul AMC indiferent de abonamentul tău.