Acest concurs a expirat în data de 2018-05-01. Vezi concursurile active aici.
Vezi gratuit pe AXN noile seriale de actiune SWAT si SEAL, cu Orange TV Go si poti castiga una din cele 3 super camere GoPro.

Acțiune după acțiune, oriunde aș fi! Vezi gratuit noile seriale SWAT și SEAL pe AXN  și poți câștiga un GoPro Hero 6 cu aplicația Orange TV Go.

Vezi gratuit noile seriale SWAT și SEAL pe AXN HD, cu Orange TV Go și poți câștiga prin tragere la sorți una din cele 3 camere video sport GoPro Hero 6, 4K, Black Edition.

Ia parte la acțiune după acțiune în fiecare luni, de la 22:00.

Shemar Moore, cunoscut telespectatorilor din serialul de succes Minți criminale, revine într-o nouă producție, SWAT, inspirată de serialul de televiziune și de filmul de lung metraj cu același nume. SEAL ete o dramă militară care povestește viețile profesionale și personale ale membrilor unității de elită Navy Seal.

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă din App Store sau Google Play.
  • Intră în aplicație în secțiunea Live TV și accesează canalul AXN HD folosind numele de utilizator și parola contului tău online Orange.

Traficul de date corespunzător accesării canalului va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Dacă ai un abonament Orange Home TV prin satelit, între 16 aprilie si 28 mai 2018 ai acces la canalul AXN indiferent de pachetul tău.