Acest concurs a expirat în data de 2016-12-01. Vezi concursurile active aici.
Cafeaua mea s-a indragostit de laptele Maresi!

Campania “Cafeaua mea s-a indragostit de laptele Maresi!” va incepe in data de 1 noiembrie 2016 si se va incheia in data 30 noiembrie 2016.

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in magazinele participante (Auchan, Billa, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Profi, Selgros) in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

Pentru a participa in campanie, participantii trebuie sa achizioneze din magazinele participante (Auchan, Billa, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Profi, Selgros) oricare sortiment de lapte Maresi disponibil (Original, Light sau Bio), sa inscrie numarul bonului fiscal pe site-ul www.laptemaresi.ro impreuna cu datele personale (nume, prenume, adresa, e-mail, numar de telefon) si sa pastreaze bonul pentru validarea premiului.

Un utilizator se va putea inscrie de mai multe ori in concurs.  Un participant poate castiga maxim un premiu din fiecare categorie, indiferent de numarul de inscrieri in concurs.

Premiile oferite pentru aceasta campanie sunt: 50 de căni personalizate sau una dintre cele 3 cafetiere de espresso Delonghi Icona Vintage.

Data de extragere a castigatorilor este 6 decembrie 2016.