Acest concurs a expirat în data de 2017-11-01. Vezi concursurile active aici.
Cea mai potrivita perioada sa iti amenajezi baia!

Campania "Castiga una din cele 100 de bai Cesarom" se desfasoara in perioada 01 august - 31 octombrie 2017, in toate magazinele care comercializeaza produse Cesarom de pe teritoriul Romaniei.

Produsele participante la campanie sunt toate placile ceramice (faianta, gresie, brauri, medalioane, decoruri), marca Cesarom.

Pentru a castiga premiile oferite prin tragere la sorti in cadrul campaniei, participantii trebuie sa achizitioneze orice marca Cesarom si sa inscrie bonul fiscal sau factura fiscala care atesta achizitia pe site-ul www.cesarom.ro. Participantii la campanie trebuie sa pastreze bonul fiscal sau factura fiscala in original pentru validarea ulterioara a premiului.

Premiile campaniei promotionale "Castiga una din cele 100 de bai Cesarom" sunt in numar 100 de premii. Fiecare premiu consta in decontarea valorii produselor marca Cesarom, inscrise pe bonul fiscal sau factura fiscala, dar nu mai mult de 1.000 lei inclusiv TVA pentru fiecare bon fiscal sau factura fiscala, inscrisa in promotie.

Tragerea la sorti va avea loc in perioada 01 - 03 noiembrie 2017. Rezultatele tragerii la sorti vor fi publicate pe site-ul www.cesarom.ro pana cel tarziu la data de 06 noiembrie 2017.