Acest concurs a expirat în data de 2018-03-01. Vezi concursurile active aici.
Trimite o dedicatie sau cumpara orice produs Durex, inscrie bonul si castiga unul dintre premiile puse in joc!

Campania "Se aude ca va potriviti" se va desfasura in perioada 25 ianuarie 2018, ora 12:00:00 – 28 februarie 2018 inclusiv, ora 23:59:59.

Pentru a putea participa la Campanie, consumatorii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • a) sa acceseze website-ul campaniei www.loveisonair.ro in perioada campaniei;
  • b) sa apese pe butonul “Inscrie bon” si sa completeze formularul electronic de inscriere in campanie, asa cum este acesta afisat pe website;

Ulterior completarii campurilor participantul trebuie sa dea click pe butonul “Inscrie bon”. Astfel, participantului ii este afisat printr-un mesaj pop-up confirmarea inscrierii in Campanie.

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • Premii zilnice: 35 de premii, fiecare premiu constand intr-un set de produse Durex: un pachet Durex Intense 3 pcs, un pachet Durex Intense 10 pcs si un Durex Gel Intense.
  • Premii saptamanale: 5 premii, fiecare premiu constand intr-o boxa portabila Bluetooth Retro Tellur, dimensiune husa 110 x 140 x 70 mm, conector MicroUSB, mediu redare MP3, baterie 1200 mAh.
  • Premiul cel mare: o suma in valoare de 3.500 lei, cu care castigatorul sa isi achizitioneze un sejur romantic.
  • Premii suplimentare:
    • Premii oferite exclusiv participantilor care au efectuat inscrieri pe baza unei achizitii de Produs Participant din Kaufland Hypermarket: 3 premii, fiecare premiu constand intr-un voucher emis de Kaufland in valoare de 300 lei, TVA inclus. Voucher-ul va putea fi folosit in orice magazin Kaufland din Romania, in perioada 1.03.2018 – 31.12.2018, in conditiile stabilite de Kaufland.
    • Premii oferite exclusiv participantilor care au efectuat inscrieri pe baza unei achizitii de Produs Participant din Mega Image Supermarket : 2 premii, fiecare premiu constand intr-un voucher la EdenSpa pentru 2 (doua) persoane, castigator/oare si un/o insotitor/oare cu varsta de peste 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei. Voucherul este valabil 6 luni de la data receptionarii, castigatorul avand posibilitatea sa isi aleaga locatia EdenSpa unde doreste sa mearga: EdenSpa Negulici sau EdenSpa Continental. Valoarea individuala a unui premiu este de 550 lei, TVA inclus.

Premiile zilnice vor fi acordate prin trageri la sorti automate ce se vor efectua de catre Agentia Digitala, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie automata, si vor avea loc la ora 10:00:00 in ziua imediat urmatoare a fiecarui interval de extragere zilnic. Un "interval de extragere zilnic" este reprezentat de fiecare zi calendaristica, respectiv intervalul orar 00:00:00 si 23:59:59 al fiecarei zile, de luni pana duminica, din Perioada Campaniei. Se va acorda cate 1 (un) premiu pe zi, asadar vor fi 35 de zile de Campanie x 1 premiu = 35 de Premii zilnice, pe toata Perioada Campaniei. In cazul zilei de 25.01.2018, intervalul orar de extragere zilnic este 12:00:00 si 23:59:59. La tragerile la sorti zilnice participa toate inscrierile valide inregistrate in intervalul de extragere zilnic anterior zilei extragerii efective. Pentru fiecare interval de extragere zilnic din cadrul acestei Campanii se va extrage cate 1 (un) potential castigator si cate 3 (trei) rezerve pentru fiecare potential castigator. Participarile corecte dintr-un anumit interval de extragere pentru Premiile zilnice participa la tragerea la sorti aferenta acelui interval de extragere, acestea nemaifiind introduse in nici o alta ulterioara baza de date pentru urmatoarele extrageri ale aceluiasi tip de premiu, insa toate inscrierile necastigatoare aferente intervalelor de extragere pentru Premiile zilnice, vor participa la extragerea Premiilor saptamanale, Premiului cel Mare si, dupa caz, Premiilor suplimentare.

Premiile saptamanale vor fi acordate prin trageri la sorti automate ce se vor efectua de catre Agentia Digitala, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie automata, si vor avea loc in fiecare zi de joi, incepand cu cea de-a doua saptamana de Campanie. Astfel, in ziua de joi, se vor extrage automat castigatorii aferenti inscrierilor saptamanii anterioare de Campanie (joi - miercuri), procedura repetandu-se pentru fiecare saptamana de Campanie in parte. La tragerile la sorti saptamanale participa toate inscrierile valide aferente saptamanii anterioare de Campanie (joi - miercuri). Pentru fiecare interval de extragere saptamanal din cadrul acestei Campanii se va extrage cate 1 (un) potential castigator si cate 3 (trei) rezerve pentru fiecare potential castigator. Asadar vor fi 5 saptamani de Campanie x 1 premiu = 5 Premii saptamanale, pe toata Perioada Campaniei. Participarile valide dintr-un anumit interval de extragere saptamanal participa la tragerea la sorti aferenta acelui interval de extragere, acestea nemaifiind introduse in nici o alta ulterioara baza de date pentru urmatoarele extrageri ale aceluiasi tip de premiu, insa toate inscrierile necastigatoare aferente intervalelor de extragere pentru Premiile saptamanale, vor participa la extragerea Premiului cel Mare si, dupa caz, Premiilor suplimentare.

Premiile suplimentare vor fi acordate prin trageri la sorti automate ce se vor efectua de catre Agentia Digitala, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie automata, si vor avea loc in ziua imediat urmatoare dupa incheierea Perioadei Campaniei. La tragerea la sorti pentru Premiile suplimentare participa doar inscrierile valide care au fost efectuate cu documente fiscale care contin Produse Participante achizitionate in Perioada Campaniei din magazinele, Kaufland Hypermarket sau Mega Image Supermarket. La tragerea la sorti pentru Premiile suplimentare nu vor participa inscrierile care au fost efectuate cu documente fiscale care contin Produse Participante achizitionate din alte magazine decat cele mentionate mai sus, (ii) inscrierile care au castigat anterior un Premiu zilnic, si inscrierile care au castigat anterior un Premiu saptamanal.

Pentru Premiile Kaufland Hypermarket se vor extrage, din baza de date de inscrieri valide efectuate exclusiv pe baza unei achizitii de Produs Participant din Kaufland Hypermarket, 3 (trei) potentiali castigatori si cate 5 (cinci) rezerve pentru fiecare potential castigator in parte.

Pentru Premiile Mega Image Supermarket, din baza de date de inscrieri valide efectuate exclusiv pe baza unei achizitii de Produs Participant din Mega Image Supermarket, se vor extrage 2 (doi) potentiali castigatori si cate 5 (cinci) rezerve pentru fiecare potential castigator in parte.

Extragerea pentru Premiul cel mare se va efectua in maxim 10 zile lucratoare de la finalizarea Campaniei, prin intermediul unui program electronic de extrageri aleatorii, in prezenta unui reprezentant al Agentiei Digitale in calitate de reprezentant al Organizatorului si a unui notar public. La tragerea la sorti pentru Premiul cel mare participa toate inscrierile valide inregistrate pe toata Perioada Campaniei, exceptand participarile care au castigat anterior un Premiu zilnic, un Premiu saptamanal si un Premiu suplimentar. Pentru Premiul cel mare din cadrul acestei Campanii se va extrage 1 (un) potential castigator si 5 (cinci) rezerve.