Acest concurs a expirat în data de 2017-04-01. Vezi concursurile active aici.
Dupa o aventura in inima muntilor, relaxeaza-te la Sport Welness Spa, la piscina interioara sau in ineditul Hot Tub exterior.

Aflat în inima munţilor, la baza pârtiilor de schi din moderna staţiune Poiana Braşov, Ana Hotels Sport este o relaxantă destinaţie de vacanţă în orice anotimp și o locație privilegiată pentru evenimente.

Cu o frumoasă panoramă asupra staţiunii, camerele cu balcon împletesc atmosfera caldă a stilului bavarez cu noul design ultramodern. Descoperă spaţioasele camere King Deluxe sau răsfaţă-te în jacuzzi în decorul exclusivist cu acces spre living al apartamentului prezidenţial.

Gustă magia deliciilor culinare la restaurant şi retrage-te apoi la bar.Ana Hotels Sport Poiana Brasov este o elegantă destinație de ski-in/ski-out, la câţiva paşi de pârtia Bradul. Peisajul hibernal devine vara paradisul verde al pasionaţilor de drumeţii montane şi nordic walking.

După o aventură în inima munţilor, relaxează-te la Sport Welness Spa, la piscina interioară sau în ineditul Hot Tub exterior.

Urmărește site-ul europafm.ro și află dacă ai câștigat un weekend (2 nopți), cu mic dejun inclus, la Ana Hotels Sport din Poiana Brașov.

Weekendul poate fi rezervat în perioada 01 aprilie – 01 decembrie 2017, în limita disponibilității camerelor la data rezervării.