Acest concurs a expirat în data de 2017-08-28. Vezi concursurile active aici.
Echilibreaza gustul verii si castiga premii de sezon!

Campania "Echilibreaza gustul verii si castiga premii de sezon!" este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei in perioada 03.07.2017 - 27.08.2017.

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa accezese in perioada campaniei sectiunea de concurs de pe site-ul campaniei. In aceasta sectiune, participantii vor gasi un joc de memorie cu iaurturile de baut Zuzu Bifidus. Participantul are la dispozitie 5 secunde sa retina locurile in care se afla combinatiile de gust Zuzu, in perechi si apoi 10 secunde si 2 incercari pentru a nimeri pozitia exacta a sticlelor de iaurt de baut, in perechi. Acest lucru se va face intorcand, pe rand, cate doua sticle de Zuzu Bifidus din acelasi sortiment. De exemplu: daca a intors sticla de iaurt Zuzu Bifidus mango si para, urmatoarea sticla intoarsa trebuie sa fie perechea ei - Zuzu Bifidus mango si para. participantul trebuie sa continue pana descopera toate perechile de combinatii, doua cate doua. In cadrul unei incercari, participantul are dreptul la o greseala. Daca face 2 greseli, acesta va fi nevoit sa reia jocul de la capat.

Dupa ce a intors toate sticlele in perechi, participantul trebuie sa completeze formularul de inscriere cu datele personale.

Toti participantii care se inscriu conform mecanismului descris mai sus au sansa sa castige unul dintre urmatoarele premii:

  • un prosol de plaja din bumbac
  • o umbrela - cort
  • un voucher de vacanta in Grecia

Premiile oferite in cadrul prezentei campanii promotionale sunt:

  • 56 x prosop de plaja din bumbac
  • 24 x umbrela de cort
  • 1 x voucher de vacanta in Grecia