Acest concurs a expirat în data de 2016-12-06. Vezi concursurile active aici.
Pregatit sa Fii Bun la Casa Omului cu Digi FM si Casa Rusu?

  Concursul „Bun la Casa Omului”  se desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul emisiunilor postului de radio „Digi FM”, transmise la nivel national pe frecventele radio ale postului de radio „Digi FM”, in perioada cuprinsa intre data de 17.10.2016 si data de 05.12.2016, dupa cum urmeaza:

  • De Luni pana Vineri, intre orele 10.00 si 19.00 DigiFM va transmite in mod repetat prin intermediul promo-urilor cuvantul zilei.
  • Urmatoarea dimineata (sau lunea, in cazul cuvantului transmis vineri) in intervalul 08.00-10.00, se va desfasura o sesiune de concurs in cadrul emisiunii Prima Editie realizata de Bogdan Miu si Catalin Striblea pe postul de radio DigiFM.

Concursul se desfasoara prin intermediul postului de radio „Digi FM”. Astfel, de Luni pana Vineri in perioada de concurs, intre 10.00 si 19.00, DigiFM va difuza cuvantul zilei prin intermediul promo-urilor. Dupa ora 19.00, cuvantul zilei se va regasi si pe site-ul Casa Rusu. A doua zi dimineata intre orele 08.00 si 10.00 se va organiza sesiunea de concurs.

Persoana care prezinta emisiunea „Digi FM” radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de concurs va da semnalul de incepere a concursului. Din acest moment, participantii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul 0774 600 600 (conditii de tarifare conform politicii fiecarui operator de telefonie mobila), cu textul „Ascult DigiFM”.

Vor fi considerate mesaje SMS valabile numai mesajele SMS primite in interiorul sesiunii de concurs, respectiv in cele 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a concursului si care nu sunt expediate prin linii telefonice cu identitate ascunsa.

Persoana care prezinta emisiunea „Digi FM” la momentul inchiderii Sesiunii de concurs, va contacta telefonic participantul expeditor extras prin tragere la sorti din toate SMS-urile valabile primite in sesiunea de concurs a zilei.

Daca un astfel de participant va raspunde la telefon, va fi intrebat care este cuvantul zilei transmis in ziua anterioara prin intermediul promo-urilor, in cazul sesiunii de luni fiind vorba de cuvantul transmis in ziua anterioara de vineri. Daca acesta raspunde corect va primi premiul zilnic, respectiv un voucher in valoare de 400 lei valabil in magazinele Casa Rusu. Daca expeditorul SMS-ului Valabil extras nu stie cuvantul zilei sau nu raspunde la telefon, premiul zilnic se va raporta in urmatoarea Sesiune de concurs. Daca la finalul concursului, in ultima Sesiune de concurs, respectiv in Sesiunea de concurs din ziua de 05.12.2016, participantul care a trimis SMS-ul Valabil nu stie cuvantul zilei sau nu raspunde la telefon, perioada de Concurs se va prelungi automat si in ziua de Marti, 06.12.2016, cand se va organiza o sesiune extra de concurs, astfel incat reportul final sa-si gaseasca un castigator.

Exemplu: Daca in orice zi de concurs premiile nu pot fi atribuite intr-o Sesiune de Concurs, in Sesiunea urmatoare de concurs se vor atribui 2 vouchere de la Casa Rusu. Daca in ziua de Vineri, 2 decembrie, nu s-a putut atribui niciun premiu si nu exista niciun premiu reportat din sesiunea anterioara, iar la Sesiunea de concurs din ziua de Luni, 5 decembrie de la ora 09:00, participantul contactat telefonic da raspunsul corect, acest participant va castiga doua vouchere de la Casa Rusu.

Participantii declarati castigatori in cadrul unei Sesiuni de concurs nu mai pot participa la alte sesiuni ale concursului.

Desemnarea Castigatorilor se face de catre Organizator. Castigatorii premiilor constand in vouchere in valoare de 400 lei de la casa Rusu, valabile in centrele Casa Rusu. Acesti castigatori se anunta pe postul de radio „Digi FM” si se pot anunta si pe site-ul www.Digi-FM.ro, la alegerea organizatorului. 

In cadrul concursului se acorda urmatoarele premii:

  • 35 de vouchere in valoare de 400 lei (TVA inclus) de folosit in centrele Casa Rusu.
  • Ca un premiu suplimentar, dintre toti participantii necastigatori se va extrage un castigator al Premiului Cel mare, adica un voucher de 10.000 lei (TVA inclus), care va fi folosit in centrele Casa Rusu.