Acest concurs a expirat în data de 2016-09-15. Vezi concursurile active aici.
Raspunde la telefonul Petrom si castiga carburant la 5 minute!

In fiecare zi pornesti la drum pentru ca esti asteptat. Acolo, la capatul drumului, e cineva care conteaza pe tine. Rabdatori sau abia stapanindu-si bucuria de-a te revedea, cei dragi te asteaptă de fiecare data.

Petrom te ajuta sa ajungi la ei, cu premii care te poarta spre cei dragi. E simplu sa le castigi! Vino in statii si cumpara carburant, produse din magazin sau servicii din statie.

Cand ai minimum 75 de lei pe bon si suna telefonul Petrom, raspunde! Ai sansa de a castiga pe loc!

Campania este organizata se se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in reteaua de statii de distributie carburanti operate sub brand Petrom, in perioada 18 august 2016 - 14 septembrie 2016.

In perioada desfasurarii campaniei, orice client care achizitioneaza unul sau mai multe produse/ servicii din statiile de distributie carburanti Petrom participante, in cadrul aceleasi tranzactii comerciale in valoare totala de cel pulin 75,00 Lei (valoare cu TVA inclus) pe un singur bon de casa, poate avea sansa de a castiga un premiu constand in 2 bonuri valorice de carburant auto in valoare unitara de 50,00 lei (TVA inclus). Valoarea totala a premiului este de 100,00 lei (TVA inclus).

Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt:

  • 4.284 x 2 Bonuri Valorice Carburant Auto în valoare de 50,00 Lei/ fila