Acest concurs a expirat în data de 2016-12-23. Vezi concursurile active aici.
O, brad beton 2!

Concursul “O, brad beton 2” este organizat și desfășurat pe întreg teritoriul României, in perioada 9.12.2016 - 22.12.2016.

Pentru înscrierea valabilă în vederea participării la concurs este necesară îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiții:

  • participantul să fie fan al paginii de Facebook Holcim România;
  • să acceseze în perioada campaniei site-ul www.obradbeton.ro;
  • să răspundă corect la cel puțin una din cele 14 întrebări zilnice și unice de concurs;
  • să introducă corect datele personale de contact;
  • să răspundă la întrebarea „Lucrezi în construcții?” bifând una dintre cele două opțiuni;
  • să urmărească pagina de Facebook a Holcim Romania cât și site-ul pentru a fi la curent cu desfășurarea concursului și anunțarea câștigătorului;

Pentru fiecare răspuns corect dat de fiecare perticipant, oganizatorul va dona ulterior, în cadrul anului 2017, echivalentului unui sac de ciment Structo®Plus de 40 de kg organizației non-guvernamentale Habitat for Humanity pentru realizarea unor proiecte caritabile ce vor consta în conctrucția/reabilitarea mai multor case încluse în planul organizației.

Toate persoanele care vor răspunde valid, la provocarea lansată de organizator pe site-ul www.obradbeton.ro vor intra automat în tragerea la sorți pentru un premiu constând într-un card cadou de 1000 de lei valabil exclusiv în rețeaua națională a magazinelor Dedeman România.

Desemnarea câștigătorului se va face aleatoriu, cu ajutorul unui program informatic specializat (random.org), iar la extragere vor participa toate persoanele care au răspuns corect la cel puțin una din întrebările de concurs în perioada 9.12.2016 - 22.12.2016. Numele câștigătorului va fi publicat de către administratorii paginii de Facebook Holcim Romania printr-o postare dedicată acestui anunț până pe data de 29 decembrie 2016.