Acest concurs a expirat în data de 2016-11-23. Vezi concursurile active aici.
Beko – Design-ul casei tale.

Campania „Beko – Design-ul casei tale”  începe la data de 08.11.2016 şi se va desfăşura până la data de 22.11.2016, ora 23:59.

Pentru a participa la campanie şi pentru a putea câştiga premiul acordat de către organizator, participanţii trebuie să urmeze întocmai paşii menţionaţi în următorul mecanism:

  • a) Participantul va accesa pagina de Facebook Beko Romania în tab-ul dedicat;
  • b) Participantul va răspunde la întrebarea adresată pe pagina de Facebook Beko Romania în cadrul postării de campanie, prin încarcarea unei poze cu camera preferată din casă în sectiunea de comentarii, alături de inserarea unui comentariu, folosind unul dintre hashtag-urile #traditional sau #modern, pentru a descrie design-ul camerei sale. Pentru ca poza şi comentariul să fie acceptate în campanie, participantul trebuie să apară în poza încărcată în secţiunea de comentarii şi să reiasă că se află în camera respectivă.
  • c) Se va lua în considerare numai prima înscriere pentru fiecare participant;
  • d) Participanţii vor fi singurii răspunzatori pentru orice încălcare a legislaţiei în materia drepturilor de proprietate intelectuală şi publicitate, precum şi orice alt domeniu relevant.

În cadrul campaniei, organizatorul va acorda 1 premiu :

  • 1 x Aparat de cafea turcesc Beko BKK2300GRI

La finalul campaniei, toţi utilizatorii care au urmat paşii descrişi în mecanismul campaniei vor intra într-o evaluare a comentariilor înscrise în campanie, de către o comisie formată din Gabriela Geana, Gabriel Adrian Eremia şi Laura Alexandra Voica.

În ceea ce priveşte conţinutul trimis de Participanţi pe pagina de facebook BEKO Romania (text, imagini), Organizatorul poate să utilizeze, distribuie, reproducă, modifice, adapteze şi să afişeze public acest conţinut în scopul promovării sau îmbunătăţirii paginii de Facebook BEKO Romania precum şi în orice alt scop consideră necesar şi util.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin jurizare, de o comisie formată din 3 reprezentanţi ai organizatorului: doamna Gabriela Geana, domnul Gabriel Adrian Eremia şi Laura Alexandra Voica. Evaluarea şi notarea comentariilor şi pozelor se va face în funcţie de o serie de criterii de jurizare alese de membrii Comisiei, respectiv: creativitate şi originalitate.

Pentru fiecare etapă vor fi desemnaţi: un câştigător şi 3 rezerve în ordinea jurizării conform criteriilor stabilite de comisie.