Acest concurs a expirat în data de 2017-02-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga produse profesionale pentru makeup, de la Cupio!

Castiga acum un Tus carioca Cupio MKP Pro Felt si un Luciu de buze Runway Cupio MKP - Red Carpet, din gama Cupio Make-up Pro.

Majoritatea femeilor acorda o destul de mare importanta machiajului. In fiecare dimineata sau in alta parte a zilei, fiecare femeie are un mic ritual de infrumsetare, ce tine de partea de make-up. Unele dintre noi preferam sa folosim ceva discret, un fond de ten, o mica conturare a ochiului cu creion negru sau doar un luciu de buze. Sau pe de alta parte, ne place sa dedicam timp indelungat machiajului, sa conturam pronuntat ochii sau buzele, folosind multe produse si o gama variata de palete.

Ambele categorii de femei doresc sa arate minunat atunci cand ies din casa si vor sa aleaga cele mai bune produse pentru ele. Noi, femeile, suntem interesate sa avem produse de calitate, de care sa fim multumite atunci cand le folosim, sa stim ca atunci cand ne dam cu un anumit ruj, o sa stralucim instant si ca o sa impresionam la prima aparitie. De aceea, Cupio vine in intampinarea noastra cu produse de make-up de calitate, la care fiecare femeie tanjeste atunci cand doreste sa-si cumpere produse de machiaj.

Ai incercat gama Cupio Make-up Pro? Este o gama diversa, cu produse de o inalta calitate, pot fi folosite cu succes pentru filmari HD si nu contin parabeni.

Participa la concurs in perioada 13 - 31 ianuarie 2017, raspunde corect la intrebarea "Din ce gama fac parte produsele Tus carioca Cupio MKP Pro Felt si Luciul de buze Runway Cupio MKP - Red Carpet?" si poti castiga unul dintre cele 3 premii de la Cupio!