Acest concurs a expirat în data de 2016-12-25. Vezi concursurile active aici.
Ce vrei de Craciun? De fapt, stim deja!

Concursul „Beck’s Christmas Puzzle” este organizat si se desfasoara online si presupune rezolvarea puzzle-ului in cadrul concursului, ce se va desfasura incepand cu data de 16.12.2016 pana pe data de 24.12.2016 inclusiv. Concursul presupune rezolvarea unuia dintre cele 2 puzzle-uri din sectiunea „King Of the Castle” sau „A gamer’s dream” si intri automat in tragerea la sorti pentru castigarea pachetului de premii din sectiunea rezolvata. 

Se pot inscrie in vederea participarii la concursul Beck’s Christmas Puzzle numai persoanele fizice cetateni romani cu domiciliul in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani. 

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la campanie si pentru a intra in tragerea la sorti pentru a castiga unul din pachetele de premii puse la bataie, este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare;
  • Inscrierea se va face exclusiv in perioada concursului;
  • Sa rezolve puzzle-ul din „King of the castle” sau „A gamer’s dream”, pentru a intra in tragerea la sorti;
  • Un participant se poate inscrie o singura data in concurs.
  • Un participant unic este definit prin idul de Facebook, adresa de e-mail.

In cadrul concursului pot fi acordate urmatoarele pachete de premii:

  • King of the castle pentru tine și un prieten2 Bilete VIP @ Electric Castle 2017; Transport cu avionul în Cluj de la orice aeroport din țară – clasa economic (in perioada 12-17 iulie). Cazare la hotel de minim 3 stele în Cluj, camera dubla (in perioada 12-17 iulie); Transport Cluj-Bonțida și retur cu sofer (in perioada 12-17 iulie, maxim 2 curse/ zi: 1 la dus si una la intors)
  • A gamer’s dreamConsolă PlayStation 4 Pro + Playstation VR + Televizor Samsung Smart LED Curbat

In data de 10 ianuarie 2017, vor extrasi prin tragere la sorti dintre participantii care au parcurs tori pasii puzzle-ului de pe becks.ro/puzzle in cadrul concursului „Beck’s Christmas Puzzle”, 2 castigatori si cate 3 rezerve pentru fiecare.

Anuntarea castigatorilor se va face online pe pagina de campanie in data de 13 ianuarie 2017.