Acest concurs a expirat în data de 2016-12-01. Vezi concursurile active aici.
Philips iti rasplateste fidelitatea!

Campania promotionala „Philips iti rasplateste fidelitatea" se va desfasura la nivel national, in perioada 01 Septembrie 2016 - 30 Noiembrie 2016.

Produsele participante la campanie sunt sursele de iluminat Philips si Pila din gama LED, disponibile pe piata, pe perioada de derulare a campaniei.

La aceasta campanie promotionala poate participa orice societate comerciala legal inregistrata, care este client al oricaruia dintre distribuitorii Philips.

Pentru a participa in campanie, fiecare societate comerciala participanta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: 

  1. sa achizitioneze in perioada 01 Septembrie 2016 - 30 Noiembrie 2016, surse de iluminat Philips si Pila din gama LED in valoare minima de 1.000 lei fara TVA
  2. sa completeze formularul de participare primit de la distribuitorul autorizat Philips cu toate datele solicitate si sa il completeze cu stickerele aferente achizitiilor facute in perioada de derulare a campaniei; 
  3. sa ataseze la formularul de participare copiile facturilor fiscale care dovedesc achizitiile de surse de iluminat LED Philips si Pila si sa le trimita prin posta sau curier la adresa: Philips Lighting Romania SRL, cu sediul in Bd. Barbu Vacarescu nr. 311-311, Cladirea Lakeview Office, etaj 9/1, camera 1, sector 2, Bucuresti, in atentia d-lui Ovidiu Nicolita pana la 15 Decembrie 2016.  

In perioada de derulare a campaniei promotionale, pentru fiecare achizitie a produselor participante de minim 1.000 lei fara TVA, fiecare societate comerciala participanta va primi un sticker - stickerul nu se putea acorda si /sau solicita pentru o valoare mai mica de 1.000 lei si nici pentru valori mai mari.  

Premiile care se acorda in cadrul campaniei promotionale sunt urmatoarele:

  • pentru 1 formular de participare cu 1 sticker  premiul este o Trusa de electricieni Mannesman sau o Trusa de ingrijire personala Philips NT 5180.
  • pentru 1 formular de participare cu 2 stickere premiul este o Tableta Evolio Tab 7 inch sau un Ceas inteligent Evolio X-Watch Pro.
  • pentru 1 formular de participare cu 5 etichete promotionale, premiul este un smartphone Evolio S5 sau un Aspirator Philips FC 8322.
  • pentru 1 formular de participare cu 10 etichete promotionale, premiul este un Laptop Lenovo Idea Pad 100.
  • pentru 1 formular de participare cu 20 etichete promotionale premiul este un Televizor Philips 43 PUS 6401. 

Niciuna dintre societatile participante la campanie nu va putea beneficia de mai mult decat 1 (un) premiu din fiecare dintre cele 5 categorii mentionate mai sus, indiferent de numarul de stickere ce ar putea fi obtinute pe parcursul derularii campaniei.

Premiile vor fi acordate automat, fara tragere la sorti, tuturor participantilor.

Livrarea/acordarea premiilor care vor fi acordate in cadrul campaniei promotionale, se va face la adresa specificata de Participant pe formularul de participare.  Acordarea premiilor se va face incepand cu data de 15.12.2016, dar nu mai tarziu de 28.02.2017.