Acest concurs a expirat în data de 2017-06-21. Vezi concursurile active aici.
Alege una dintre culorile aurorei si descoper-o in forma ei pura pe ecranul unui televizor LG OLED, pe care il poti castiga.

Campania “LG OLED – alege o culoare si poti castiga un LG OLED TV” se va desfasura in perioada 05.04.2017 – 20.06.2017 pe intreg teritoriul Romaniei. 

Pentru a participa la aceasta campanie, participantul trebuie:

  • sa intre pe pagina campaniei promotionale LGoled.ro
  • sa aleaga una dintre culorile Aurorei Boreale: rosu, albastru, galben, verde.
  • sa-si completeze datele personale in formularul de inregistare, mentionand: (*) Email (*) Alege o culoare (*) Telefon (*) Nume (*) Prenume (*) Data nasterii (*) Bifarea campului reCaptcha (*) Bifarea campului: “Am citit si sunt de acord cu Regulamentul promotiei”. 
  • sa apese butonul “Trimite”

Un participant se poate inscrie in campania promotionala doar dupa ce a ales o culoare dintre cele mentionate. Un participant se poate inscrie o singura data in prezenta campanie.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera castigatorului campaniei un singur tip de premiu, dupa cum urmeaza:

  • TV LG OLED 55B6J Diagonala – 139 cm; Dimensiun ecran- 55”; rezolutie ecran - 3840x2160 pixeli.

Premiul oferit in cadrul campaniei va fi oferit prin tragere la sorti. Pentru a intra in tragerea la sorti, un Participant trebuie sa respecte toate prevederile prezentului Regulament.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 27 iunie 2017, la sediul Agentiei si va fi asistata de un notar public.

Pentru premiul oferit in cadrul prezentei campanii va fi extras 1 castigator si 5 rezerve. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiului.