Acest concurs a expirat în data de 2016-11-01. Vezi concursurile active aici.
Toamna aceasta gateste cu Crock–Pot!

Concursul „Toamna aceasta gateste cu Crock - Pot!” va fi organizat si se va desfasura in perioada 20.10.2016 - 31.10.2016.

La concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul in Romania care a implinit varsta de 18 ani la data inceperii Concursului.

Concursul se desfasoara intr-o singura etapa si este destinat persoanelor care nu detin inca un slowcooker Crock-Pot. 

Participantul trebuie sa inscrie in sectiunea ”Inscrie reteta” ingredientele si cantitatile pentru reteta pe care ar vrea sa o prepare la unul dintre slowcookerele Crock-Pot si sa aleaga si categoria pentru aceasta. Inscrierea retetelor se face in perioada 20 - 31 octombrie 2016.

Fiecare user poate inscrie o sigura reteta si se poate inscrie in concurs o singura data.

Reteta castigatoare a slowcooker-ului Crock Pot va fi aleasa prin intermediul site-ului random.org, la fel si cei 20 de participanti care vor primi tot prin tragere la sorti unul din cele 20 de premii promotionale puse in joc.

Retetele trebuie sa apartina participantilor, altfel acestea sunt descalificate.

Participantii la concurs trebuie sa isi ofere dreptul ca reteta inscrisa sa poata fi folosita in scopuri comerciale de catre Organizator.

Toate retete vor participa la tragerea la sorti prin intermediul random.org, iar participantul care a inscris reteta castigatoare va primi slowcooker-ul pe care l-a ales in cadrul concursului.

20 de participanti ale caror retete vor fi validate, vor primi automat cate un premiu promotional din partea Crock-Pot Romania.

Desemnarea castigatorilor se va realiza pe data de 04.11.2016.

Premiile constau in:

  • Premiul I - Un slow-cooker Crock Pot – pentru castigatorul ales prin random.org
  • Premiul II20 de premii promotionale Crock Pot – pentru 20 de participanti alesi prin random.org.