Acest concurs a expirat în data de 2017-07-01. Vezi concursurile active aici.
Comanda orice produs Herbagetica in perioada 28 iunie - 30 iunie si poti castiga un set de picnic Deluxe! In plus, ai 12% discount la orice produs Herbagetica!

Povestea Herbagetica a luat nastere in 2010 in Brasov, orasul din inima Romaniei. Din dorinta de a descoperi puterea extractelor din plante si mai ales de a impartasi aceasta comoara cu cei care au nevoie, s-au nascut produsele noastre: naturale, organice, inovative.

Pentru noi calitatea este pe primul loc: investim calitate in produsele create, acest lucru fiind posibil prin parteneriate cu furnizori de incredere din Uniunea Europeana de la care provin extractele noastre standardizate.

Multumirea si satisfactia pe care le primim din partea clientilor sunt nepretuite si reprezinta garantia calitatii produselor Herbagetic.

Comanda orice produs Herbagetica in perioada 28 - 30 iunie 2017 si poti castiga un set de picnic Deluxe cu 17 piese.

In plus ai -12% reducere la toate produsele Herbagetica.

Setul de picnic consta intr-un cos impletit ce contine 17 piese: 4 farturii de portelan; 4 cesti de portelan; 4 seturi de tacamuri; 4 prosopele de bumbac; un tirbuson.

Toate comenzile plasate in perioada 28 iunie - 30 iunie 2017 intra automat in concurs. Premiul se acorda prin tragere la sorti, iar castigatorul va fi anuntat pe 05.07.2017.