Acest concurs a expirat în data de 2017-02-09. Vezi concursurile active aici.
Iarna, frig, zapada si micuti dornici sa se bucure de joaca in aer liber.

Iarna, frig, zapada si micuti dornici sa se bucure de joaca in aer liber. Nu-i putem tine departe de zapada zilele acestea, dar nici nu vrem ca pielea lor sensibila sa aibe de suferit. De aceea, propunem mamicilor produsele organice Petit&Jolie, dedicate bebelusilor, copiilor de toate varstele si parintilor, care sunt de acum disponibile si in Romania!

Povestea Petit&Jolie a inceput in 2013, in Olanda, odata cu grija unei mame pentru sanatatea si bunastarea puiului ei. Esther Keddeman, asa cum ea insasi povesteste, a inceput sa fie mult mai atenta cu produsele pe care le folosea pentru bebelusul ei, moment in care si-a dat seama ca foarte putine dintre acestea erau intr-adevar pure si in linie cu ceea ce gasea ea ca ar fi cel mai potrivit pentru bebelus si pentru ea insasi.

Asa a luat nastere conceptul Petit&Jolie, prin produse de calitate, bune pentru copiii nostri, bune pentru noi si pentru pentru mediul inconjurator. In doar cativa ani, calitatea produselor a sedus tot mai multe mamici, inclusiv vedete internationale precum Doutzen Kroes.

Intr-un interviu pentru revista Vogue (martie 2015), celebrul fotomodel a dezvaluit ca unul dintre produsele ei preferate pentru copilasii ei este lotiunea de corp organica Petit&Jolie cu ulei de caise.

Petit & Jolie ofera cea mai delicata si curata ingrijire fiecarui membru al familiei, de la mic la mare. Motivele pentru care ne place Petit&Jolie: 

  • toate produsele sunt de origine 100% naturala si nu contin deloc parabeni
  • 0% parfumuri sau coloranti sintetici
  • 0% sapun
  • produsele nu au fost testate pe animale
  • lotiunea de corp, uleiul de baie, samponul pentru par & corp, crema de scutec si uleiul de masaj sunt hipoalergice.
  • formula speciala a fiecarui produs pastreaza pielea moale, regleaza Ph-ul natural si previne deshidratarea. 

Daca vrei sa-i oferi puiului tau tot ce e mai bun, o clipa de rasfat natural si o amintire despre care va spune mai tarziu ca “miroase a mami”, te invitam sa descoperi gama de produse Petit&Jolie pe www.greenqueen.ro.

Participa la concurs in perioada 25 ianuarie - 8 februarie 2017 si poti castiga un set de cosmetice organice pentru copii de la Petit&Jolie!